Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Åge Sten Nilsen:

Artisten selger huset sitt

50-åringen selger huset sitt et år etter at han flyttet til Trøndelag.

FORLOVET: I mars i fjor kjøpte Åge Sten Nilsen og hans 22 år yngre forlovede Christine Grande et hus i Melhus. Nå selger han huset sitt i Fredrikstad. Foto: Andreas Fadum
FORLOVET: I mars i fjor kjøpte Åge Sten Nilsen og hans 22 år yngre forlovede Christine Grande et hus i Melhus. Nå selger han huset sitt i Fredrikstad. Foto: Andreas Fadum Vis mer

I 2018 fant artist og Wig Wam-sangeren Åge Sten Nilsen (50) kjærligheten med sin 22 år yngre utkårede, Christine Grande (29). Ett år og to måneder seinere tok duoen forholdet et steg videre ved å forlove seg.

Den gledelige nyheten delte 50-åringen på Facebook-profilen sin, og overfor Dagbladet fortalte han at de planlegger å gifte seg neste sommer i Melhus Kirke.

50-åringen bodde opprinnelig i Fredrikstad, men som følge av at han møtte Grande besluttet han å flytte til Trøndelag for å bo sammen med forloveden og hennes seks år gamle sønn.

I mars i fjor kjøpte de hus sammen i Melhus, og 50-åringen har derfor nå besluttet å selge huset sitt på Gressvik i Fredrikstad.

Det var Fredriksstad Blad som først omtalte saken.

UTEOMRÅDE: Tomta til Åge Sten Nilsen inneholder et svømmebasseng. Foto: Jon Lundeby/Inviso
UTEOMRÅDE: Tomta til Åge Sten Nilsen inneholder et svømmebasseng. Foto: Jon Lundeby/Inviso Vis mer

Lagt ut for 6,9 millioner

I 22 år har Sten Nilsen bodd på Gressvik. Det var i 2010 at han flyttet inn i huset som ble lagt ut for salg i pinsehelga.

Overfor Dagbladet forteller 50-åringen at han hele veien hadde planer om å legge huset ut for salg denne våren, og hevder at interessen hittil har vært stor.

SJU SOVEROM: Et av de sju soverommene i huset til 50-åringen. Foto: Jon Lundeby/Inviso
SJU SOVEROM: Et av de sju soverommene i huset til 50-åringen. Foto: Jon Lundeby/Inviso Vis mer

På spørsmål om hvordan det føles å skulle selge huset, legger han ikke skjul på at det er vemodig.

- Jeg er jo veldig glad i plassen og tomta, så det blir som å si adjø til en gammel venn, men så kom jeg jo til sola i Melhus, forteller Sten Nilsen.

Eneboligen har et bruttoareal på 379 kvadratmeter, og strekker seg over to plan med en kjelleretasje. Den har totalt sju soverom og tre bad.

BAD: Her er et av flere bad i artistens hus i Fredrikstad. Foto: Jon Lundeby/Inviso
BAD: Her er et av flere bad i artistens hus i Fredrikstad. Foto: Jon Lundeby/Inviso Vis mer
KJØKKEN: Her er kjøkkenet i artistens hus som nå ligger ute for salg. Foto: Jon Lundeby/Inviso
KJØKKEN: Her er kjøkkenet i artistens hus som nå ligger ute for salg. Foto: Jon Lundeby/Inviso Vis mer

Artistens hus som blant annet inneholder et utendørs svømmebasseng, ligger ute med en prisantydning på 6,9 millioner kroner.

Som nevnt bor Sten Nilsen nå i Trøndelag, og til Dagbladet forteller 50-åringen at han stortrives.

- Her er det utrolig bra, og et godt kulturliv blant annet hvor folk støtter hverandre, samarbeider og hjelper hverandre. Jeg har virkelig kommet til mitt mekka som musiker og artist, fortsetter han.

SPEKULASJONER: Mie Cappelen og Ali Esmael ble kjærester under sitt opphold på «Love Island». Nå har hun lagt ut et bilde som får fansen til å spekulere. Vis mer

Så for seg ei framtid som singel

Som nevnt fant Åge Sten Nilsen og Christine Grande kjærligheten i desember 2018. De to turtelduene møttes for første gang på en fest i Stjørdal hvor de utviklet et vennskap, før det seinere oppsto romantikk.

- Hun er ei herlig levende jente, vi bare matcher så perfekt på alle måter, fortalte Nilsen til VG, da forholdet ble kjent.

Sten Nilsen uttalte også at aldersforskjellen mellom dem på 22 år, ikke er så farlig.

I et tidligere intervju med Dagbladet har artisten fortalt at han egentlig hadde sett for seg ei framtid som singel da den 22 år yngre kvinnen brått dukket opp.

PARODI: Carina Dahl og Åge Sten Nilsens versjon av «Shallow» blir gjort narr av på Instagram. Video: Andreas Rand / Dagbladet Vis mer

- Foreldrene hennes var litt skeptiske da de hørte at hun hadde begynte å date en såpass mye eldre fyr, men da de møtte oss sammen skjønte de at vi var som to dråper vann, skapt for hverandre. Jeg tror aldri jeg har hatt det bedre enn nå, uttalte han.

Sten Nilsen har fra før ei datter og en stesønn. I intervjuet med Dagbladet kunne han bedyre at han synes det var stas å bli småbarnsfar igjen.

- Jeg får jo en rolle som bonuspappa, men barnefaren er en god venn av familien, og tar sin del av oppdrageransvaret. Christine er nok også forberedt på at hun har fått seg en kjæreste som ikke kommer til å være hjemme hele tida, forklarte han.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!