Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Artisten Wiley dropper Oslo Live

- Ikke i humør.

AVLYSTE: I dag skulle Wiley ha spilt på festivalen Oslo Live. På Twitter gjorde han det kjent for verden at han ikke kommer. Foto: Myspace
AVLYSTE: I dag skulle Wiley ha spilt på festivalen Oslo Live. På Twitter gjorde han det kjent for verden at han ikke kommer. Foto: Myspace Vis mer

(Dagbladet): I kveld skulle Richard Kylea Cowie (32), best kjent under artistnavnet Wiley, ha opptrådt på Oslo Live. Samme dag fikk arrangørene beskjed om at rapperen ikke kommer.  

- Ikke i humør Artisten er kjent som en aktiv twitrer, og det var gjennom mikrobloggnettstedet han varslet omverdenen om at han ikke kommer.

- I dag er det Glasto East dance tent istedenfor Norge (Glastonbury-festivalen. red. anm.). Europa er kult, men jeg er ikke i humør til å dra dit. Sorry. Jeg hater euro, de irriterer meg. Det er som falske penger, lol, skriver Wiley blant annet.

Ifølge Nyheter 24 postet briten også flere andre tweets, der han blant annet fortalte at han foretrekker USA framfor Europa. De er seinere blitt slettet.

- Helt fjernt Arrangørene av Oslo Live stusset da de så twitringen til Wiley.

- Han twitret om at han ikke liker euro og Europa og bare vil til USA. Bare «sorry Norge», det er helt fjernt.

- Han sa at alt var på stell, men at de trengte en ekstra flybillett. Vi ordnet det, og da trodde vi alt var orden, sier Magnus Ulvik i Oslo Live.

- Men så var det på'n igjen med twitringa i dag, og vi snakket med manageren på nytt. Da sa han at det ikke blir noe.

Har skjedd før Ulvik synes Wileys oppførsel er veldig spesiell.

- Men hvis man kjenner historien, så vet man at det er litt sånn de holder på disse UK prime-artistene, sier han.

- Wiley har en historie for å droppe konserter i Skandinavia, han har blant annet droppet samme show i Sverige fem ganger. Og det skjer gjerne kort tid før fristen. Man blir litt frustrert og skuffa.

Ulvik forteller at de vurderte å skaffe en erstatter, men heller valgte å gi mer spilletid til artister vi allerede har booket.

-HELT FJERNT: Magnus Ulvik i Oslo Live forteller at de ble gjort oppmerksom på Wileys kanselleringsplaner på Twitter. Foto: Lise Grønskar / Dagbladet
-HELT FJERNT: Magnus Ulvik i Oslo Live forteller at de ble gjort oppmerksom på Wileys kanselleringsplaner på Twitter. Foto: Lise Grønskar / Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media