Arvingen brukte millioner på «falskt» kjendisbryllup

Nå saksøkes hun av «ektemannen».

IKKE GIFT: Milliardærarving Andi Potamkin og kjendisfrisør William Jordan Blackmore giftet seg tilsynelatende i en storslått seremoni i 2015. Problemet var bare at det aldri ble offisielt. Det blir det nå en sak ut av. Foto: NTB scanpix
IKKE GIFT: Milliardærarving Andi Potamkin og kjendisfrisør William Jordan Blackmore giftet seg tilsynelatende i en storslått seremoni i 2015. Problemet var bare at det aldri ble offisielt. Det blir det nå en sak ut av. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En arving, en kjendisfrisør, et millionbryllup og kjendisgjester. Det høres kanskje ut som det perfekte bryllupet for alle de involverte parter, og det var det også da bilarving Andi Potamkin og kjendisfrisør William Jordan Blackmore giftet seg i 2015.

Blackmore, med stjerner som Marc Jacobs, Selena Gomez og Elizabeth Olsen på klientlista, og Potamkin, som er arvingen til det Florida-baserte selskapet Potamkin Auto Group, giftet seg i med en fire dager lang fest på en luksusresort i Utah for fire år siden.

Etter bryllupet tok de en bryllupsreise til California, som skal ha kostet over 200 000 kroner.

Gjester som ovennevnte Olsen, designere og andre skuespillere, dukket opp i ørkenfargede klær og koste seg med luksusfesten - som skal ha kostet paret rundt åtte millioner kroner. Det var bare et problem: De ble aldri gift.

Saksøker

«Sannheten er at Andi aldri ville gifte seg med Jordan. Hun ville bare ha et overdådig bryllup, som ble et PR-stunt med masse oppmerksomhet».

Teksten er hentet fra et søksmål som frisøren nå har levert inn til retten i Brooklyn. New York Post har fått innsyn i papirene, men den forbløffende historien er også omtalt av blant andre People og Business Insider.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer