Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Ashton Kutcher kan ta over for Charlie Sheen

- Aktuell for «Two and a Half Men».

FIKK SPARKEN: Charlie Sheen fikk sparken med øyeblikkelig virkning fra tv-serien «Two and a Half Men». Nå spekuleres det i om han skal erstattes av  Ashton Kutcher. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni og Chip East
FIKK SPARKEN: Charlie Sheen fikk sparken med øyeblikkelig virkning fra tv-serien «Two and a Half Men». Nå spekuleres det i om han skal erstattes av Ashton Kutcher. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni og Chip East Vis mer

Spekulasjonene tar helt av når det kommer til hvem som skal erstatte Charlie Sheen i tv-serien «Two and a Half Men».

Nå er turen kommet til Ashton Kutcher (33), den tidligere stjernen fra «That '70s Show» som de senere årene har satset mer på filmroller og prøvd seg som TV-produsent.

Det er The Hollywood Reporters kilder som nå kan berette at Kutcher kan bli aktuell som erstatning for den sparkede Sheen.

Angivelig skal hans navn ha dukket opp som det nye navneforslaget, etter at et forsøk på å få med Hugh Grant ikke lyktes.

Og som vanlig avslår TV-kanalen CBS å kommentere ryktene, og vil bare si «det er ingenting nytt å melde».

Selv har Ashton Kutcher hintet på Twitter om at han kanskje skal bli med på «Two and a Half Men»-laget, men som kjent var han som programleder for «Punk'd» en dyktig skrønemaker - som narret kjendiser for åpent kamera. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media