Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Astrid S:

Astrid S bekrefter ny kjæreste

- Det er ikke så nytt, men det er egentlig ingen som vet det.

AVSLØRTE NY KJÆRESTE: Astrid S røpet nytt forhold til svenske Elle denne uken. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
AVSLØRTE NY KJÆRESTE: Astrid S røpet nytt forhold til svenske Elle denne uken. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det har lenge vært spekulasjoner om Norges popfenomen Astrid Smeplass (20) har fått seg kjæreste.

I et intervju med svenske Elle avslører hun at ryktene er sanne.

- Det er en gutt hjemme i Norge som jeg er sammen med. Men det har jeg ikke sagt til media i Norge. Det er ikke så nytt, men det er egentlig ingen som vet det, sier hun i intervjuet.

I midten av august delte hun et bilde av karakterene Carrie og Big fra TV-serien Sex and The City, og skrev «meg og per». Fansen har siden det spekulert i hvem mystiske Per er, men stjerna har ikke villet avsløre hvem den utkårede er.

Meg og per 😂

A post shared by astrid s (@astridsofficial) on

Svermet rundt «SKAM»-stjerne

Den siste tiden har ryktene florert rundt Astrid S og «SKAM»-stjerne Herman Tømmeraas.

På «Breath»-sangerens Instagram-konto postet hun flere bilder av seg selv sammen Herman Tømmeraas, kjent som Penetrator-Chris i NRK-suksessen «Skam».

I musikkvideoen til «Such A Boy», som nå er offentlig, spiller Astrid og Herman kjærester.

Tittelen er et motstikk uttrykket «don't be such a girl». Som i de fleste forhold, går det både opp og ned for det fiksjonelle paret.

A post shared by astrid s (@astridsofficial) on

Duoen er intime foran kameraet og kliner i flere scener. Herman kaster også et glass vann over Astrid, som reagerer med en forskrekket mine.

- Bare gode venner

Det har oppstått romanserykter, både før og etter musikkvideoen, mellom de unge talentene.

Duoen har tidligere avvist kjæresteforhold til VG.

- Uansett hvem man poster bilder med på sosiale medier, kommer det kommentarer på om man er et par. Men jeg og Herman er nok bare veldig gode venner, sa hun til avisen.

I intervjuet forklarte musikeren at de to møttes da hun besøkte «Skam»-settet.

- Vi ble kjent etter at jeg kom innom settet til en episode av «Skam» i fjor sommer. Han er veldig flink til det han gjør, og det er så gøy å se alt han har fått til i og utenfor «Skam».

Astrid ble først kjent gjennom «Idol-deltakelsen» i 2013, der hun nådde en femteplass. I 2014 slapp hun singelen «2 AM», som markerte en stilendring for artisten.

Dagbladet har vært i kontakt med Astrid S' manager Halvor Marstrander som ikke ønsker å kommentere saken.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!