Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Astrid S og «Skam-William» om vennskapet: - Jeg er fangirl

Norges mest ettertraktede mann akkurat nå feiret sin nye venninne.

BLE FEIRET: Astrid Smeplass gir i dag ut debut-EP'en sin, tre år etter at hun kom på femteplass i «Idol».
Foto: Nina Hansen / Dagbladet
BLE FEIRET: Astrid Smeplass gir i dag ut debut-EP'en sin, tre år etter at hun kom på femteplass i «Idol». Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Da Astrid Smeplass feiret slippet av debut-EP-en sin på en lukket fest i Oslo i går kveld, var Thomas Hayes, kjent som karakteren William fra NRK-serien «Skam», blant de inviterte. 

Før festen forklarte artisten at de nylig har blitt introdusert for hverandre, og har blitt venner. 

VENNER: Astrid Smeplass og Thomas Hayes, kjent som William fra «Skam». Foto: Jonas Pettersen
VENNER: Astrid Smeplass og Thomas Hayes, kjent som William fra «Skam». Foto: Jonas Pettersen Vis mer

- Jeg er fangirl. Så viste det seg at de er fan av meg også, sier Astrid S til Dagbladet, og refererer til Hayes og «Skam»-kollega Herman Tømmeraas, som også var til stede på festen.

Hayes er full av lovord om sin nye venninne, som han blant annet har lagt ut bilde av på Instagram.

 TAR NORGE MED STORM: «Skam»-karakterene (fra venstre) Sana, Eva, Chris, Vilde og Noora har blitt gjengen «alle» vil være en del av. I virkeligheten heter de unge skuespillerne Iman Meskini, Lisa Teige, Ina Svenningsdal, Ulrikke Falch og Josefine Frida Pettersen. Foto: NRK
TAR NORGE MED STORM: «Skam»-karakterene (fra venstre) Sana, Eva, Chris, Vilde og Noora har blitt gjengen «alle» vil være en del av. I virkeligheten heter de unge skuespillerne Iman Meskini, Lisa Teige, Ina Svenningsdal, Ulrikke Falch og Josefine Frida Pettersen. Foto: NRK Vis mer

- Musikken hennes er rå, sier han, og bekrefter at de er venner.

Som store deler av resten av Norges yngre - og kanskje eldre - befolkning, har altså Astrid S blitt hekta på fenomenet «Skam», der Thomas Hayes, som William, spiller en stor rolle.

Serien tok nettopp hjem tre priser under Gullruten i Bergen, hvor det også ble bekreftet at det kommer en ny sesong.

- Jeg relaterer veldig til serien, og så synes jeg det er veldig kult at det er kvinnelige hovedroller. Det virker så ekte, og de har gjort en dødsbra jobb med serien og å skape det universet. Man blir jo helt hekta, sier Astrid S.

- Det var altså slik der du gikk på videregående også?

- Jeg tror ikke hooking var i mitt ordforråd. Men jeg synes det er autentisk hvordan de snakker til hverandre. Gruppechatten og alt. 

- Og intrigene? 

- Nei, det var lite intriger i gjengen min. Nesten litt kjedelig, men veldig koselig. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media