NY SINGEL: Atle Pettersen jobber for tiden med å promotere sin nye singel i England. Her er han avbildet i forbindelse med at han har en av rollene i musikalen «Singin' in the Rain» på Folketeateret. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
NY SINGEL: Atle Pettersen jobber for tiden med å promotere sin nye singel i England. Her er han avbildet i forbindelse med at han har en av rollene i musikalen «Singin' in the Rain» på Folketeateret. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

Atle Pettersen promoterer ny singel i England

Her hjemme må vi vente til høsten.

Det har vært et travelt år for den norske artisten Atle Pettersen (26), som i fjor høst fikk beskjeden om at han fikk jobben som ny programleder for «Beat for beat» (krever innlogging).

I tillegg er den jordnære 26-åringen i full gang med forberedelser til musikalen «Singin' in the Rain», som han spiller sammen med Stian Blipp (26) på Folketeatret til høsten.

Nå satser den populære artisten på suksess i utlandet.

Ifølge Atles Twitter-profil er han nå på plass i England for å promotere sin nye singel «Ready to Love».

- UK behandler meg bra, glad for å se at så mange følger med, skrev Atle til et bilde av seg selv denne uken.

Presseansvarlig hos Artistpartner, Ronnie Klaussen, forteller til Dagbladet at Pettersen har vært i England i flere runder.

- Det er riktig at han promoterer en ny singel som han jobber med der borte. Singelen promoteres i Norge til høsten, sier han.

26-åringen har, ifølge Twitter-meldingene, besøkt en rekke radiokanaler som blant annet BBC Essex, Hot Radio og Radio Tessdale de siste ukene.

Braksuksess

Atles popularitet startet da han i 2010 kom på andreplass i sangkonkurransen «X Factor». Året etter stakk han av med seieren i TV 2-programmet «Skal vi danse».

Siden den gang har han blant annet vært å se som programleder for NRK-programmene «Stjernekamp», «Sommeråpent» og «Julemorgen».

Under Se og Hørs kjendisgalla i fjor gikk Atle seirende hjem med prisen for «Årets best kledde mann».

- Min første tanke var: Det kan ikke stemme. Jeg begynte jo å le litt, og tenkte: «Så fin er jeg ikke i tøyet». Men tydeligvis ... Det er første gangen jeg får en sånn pris, så jeg synes det er veldig gøy, sa Pettersen til Se og Hør den gang.

- Jeg er veldig opptatt av å prøve å se kul ut når jeg kler meg, så det er hyggelig å bli belønnet for strevet. Men jeg synes det var råkult, rett og slett.

Takker kjæresten

Det er imidlertid ikke kun i karrieren Atle har gjort stor suksess. Også på hjemmebane har Atle all grunn til å smile.

Da han i 2011 deltok i «Skal vi danse», falt han nemlig pladask for TV 2s journalist Cathrine Eide, og siden har duoen vært et par.

I et intervju med VG før jul fortalte sangeren at kjæresten har en stor del av æren for at han har gjort riktige valg i TV-karrieren.

- Hun hjelper meg så jeg holder meg i skinnet. Hun har jobbet flere år med underholdning, så hun vet hvordan det kan være, skrøt han.

Denne saken ble opprinnelig publisert hos Seher.no