SPLITTER NAKEN: Atle Pettersen kastet alle hemninger og la ut et bilde av seg selv splitter naken på sin instagramkonto. Foto: Bjørn Langsem /Dagbladet.
SPLITTER NAKEN: Atle Pettersen kastet alle hemninger og la ut et bilde av seg selv splitter naken på sin instagramkonto. Foto: Bjørn Langsem /Dagbladet.Vis mer

Atle Pettersen viste rumpa til Instagram

- Skulle likt å være ett av de fjellene.

(Dagbladet): Etter at Atle Pettersen (26) havnet på andre plass i «X Factor» i 2010 skjøt karrieren hans raskt fart.

Året etter stakk han av med seieren i «Skal vi danse» og ga ut sitt første soloalbum.

I tillegg har han deltatt i NRK-programmet «Stjernekamp» og vært programleder for blant annet «Sommeråpent» og «Beat for Beat».

Den populære musikeren har gjennom åra fått mange trofaste fans, og onsdag overrasket han sine nesten 50 000 Instagramfølgere med et bilde av seg selv - kliss naken - i naturskjønne omgivelser.

Splitter naken

Instagrambildet, som også viser fram Atles imponerende tatoveringer som dekker store deler av kroppen, vekker naturlig nok oppmerksomhet.

You crack me up @jerrybeyer

Et bilde publisert av Atle Pettersen (@atleofficial)

I skrivende stund har nakenbildet fått over 100 kommentarer og 2900 likes.

Mens noen ikke setter pris på innlegget med kommentarer som «Æsj», så vekker stuntet mest latter - og bildet får mange positive tilbakemeldinger.

- Det er det råeste, skryter en.

- Hahaha. Perfekt!

- Har jeg ikke sagt det før? Drømmemannen, mener en annen.

- Sjekk den utsikten da.

- Du er modig.

- Haha. Hadde likt å være et av fjellene, skrives det på instagramkontoen.

Musikal til høsten

Men Pettersen kan mer enn å vise kroppen til sine fans. Til høsten er nemlig den populære musikeren klar for musikal. Han og og Stian Blipp (25) skal samarbeide på en scene for første gang. Det skjer når Scenekvelder åpner dørene på Folketeatret for den klassiske musikalen «Singing' in the Rain».

Rollene de skal kle, er ikke så veldig ulike dem de allerede har.

De to spiller kjendisparet Cosmo Brown og Don Lockwood - to Hollywood -kjendiser som bader i rampelys og er hotte celebriteter. Ikke ulikt medietrykket og populariteten Atle Pettersen og Stian Blipp opplever selv.

- Jeg gruer meg. Men jeg gleder meg også. Føler at jeg kaster meg ut på dypt vann. Den eneste måten å lande dette, er å gå «all in». Vi har heldigvis noen måneder på oss, sa Atle Pettersen til Dagbladet i et intervju tidligere i år.