Atle Pettersen:

Atle Pettersens kjæreste har sett mer til ham i år enn tidligere: - Det har nesten vært litt rart mye

Som samboere får Atle Pettersen og Cathrine Eide tida til å strekke til på hjemmebane.

SAMMEN: Her er Atle Pettersen og kjæresten Cathrine Eide klare for å tilbringe tid sammen på premieren til «Les Miserables» i Oslo i forrige uke. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
SAMMEN: Her er Atle Pettersen og kjæresten Cathrine Eide klare for å tilbringe tid sammen på premieren til «Les Miserables» i Oslo i forrige uke. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I 2015 ble det kjent at artist Atle Pettersen (28) skulle ta over som programleder for «Beat for Beat» da Ivar Dyrhaug (68) takket for seg.

Siden den gang har Atle hatt mange baller i lufta, blant annet som musikalstjerne i «Singing in the rain» på Folketeateret i Oslo.

Samboere

Det er imidlertid ikke kun i karrieren Pettersen har gjort stor suksess. Også på hjemmebane har han de siste åra hatt all grunn til å smile.

Da han i 2011 deltok i «Skal vi danse», falt han nemlig pladask for TV 2s journalist Cathrine Eide, og siden den gang har duoen vært et par.

Med hektisk timeplan, er det hjemme paret tilbringer kvalitetstid sammen.

Da Dagbladet møtte turtelduene på premieren til «Les Miserables» på Folketeateret i Oslo forrige uke, kunne Pettersen nemlig fortelle at de får tiden til å strekke til, til tross for en travel hverdag.

Saken fortsetter nedenfor.

- Vi bor jo sammen, så da får vi tid, forklarte han og la ikke skjul på at det går i ett med karrieren.

Paret rakk nemlig knapt å feriere sammen i sommer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer