<strong>SAMMEN:</strong> Her er Atle Pettersen og kjæresten Cathrine Eide klare for å tilbringe tid sammen på premieren til «Les Miserables» i Oslo i forrige uke. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
SAMMEN: Her er Atle Pettersen og kjæresten Cathrine Eide klare for å tilbringe tid sammen på premieren til «Les Miserables» i Oslo i forrige uke. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Atle Pettersen:

Atle Pettersens kjæreste har sett mer til ham i år enn tidligere: - Det har nesten vært litt rart mye

Som samboere får Atle Pettersen og Cathrine Eide tida til å strekke til på hjemmebane.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I 2015 ble det kjent at artist Atle Pettersen (28) skulle ta over som programleder for «Beat for Beat» da Ivar Dyrhaug (68) takket for seg.

Siden den gang har Atle hatt mange baller i lufta, blant annet som musikalstjerne i «Singing in the rain» på Folketeateret i Oslo.

Samboere

Det er imidlertid ikke kun i karrieren Pettersen har gjort stor suksess. Også på hjemmebane har han de siste åra hatt all grunn til å smile.

Da han i 2011 deltok i «Skal vi danse», falt han nemlig pladask for TV 2s journalist Cathrine Eide, og siden den gang har duoen vært et par.

Med hektisk timeplan, er det hjemme paret tilbringer kvalitetstid sammen.

Da Dagbladet møtte turtelduene på premieren til «Les Miserables» på Folketeateret i Oslo forrige uke, kunne Pettersen nemlig fortelle at de får tiden til å strekke til, til tross for en travel hverdag.

Saken fortsetter nedenfor.

- Vi bor jo sammen, så da får vi tid, forklarte han og la ikke skjul på at det går i ett med karrieren.

Paret rakk nemlig knapt å feriere sammen i sommer.

- Vi rakk det så vidt, vi rakk tolv dager i Spania.

Eide la imidlertid ikke skjul på at hun i år har sett mer til kjæresten enn tidligere.

- Det har nesten vært litt rart mye, men jeg er glad jeg ikke må tilbringe en hel høst til på show her på teateret, delte hun.

Saken fortsetter under.

OPERA: Artistene får sitt første møte med operasjef Per Boye Hansen og hovedscenen. Atle Pedersen prøver seg på opera i kveldens «Stjernekamp», før Eli Kristin viser hvordan det egentlig skal gjøres. Video: NRK Vis mer Vis mer

Takket kjæresten

Atle Pettersen har tidligere hyllet kjæresten for all støtten.

I et intervju med VG i 2015 fortalte nemlig sangeren at Cathrine har en stor del av æren for at han har gjort riktige valg i TV-karrieren.

- Hun hjelper meg så jeg holder meg i skinnet. Hun har jobbet flere år med underholdning, så hun vet hvordan det kan være, skrøt han.

Atles popularitet startet da han i 2010 kom på andreplass i sangkonkurransen «X Factor». Året etter stakk han av med seieren i TV 2-programmet «Skal vi danse».

Saken fortsetter under.

STARTSTRUCK: Gjengen fra musikalen «Singing in the Rain» opptrer under Amandapris-utdelingen. - Jeg blir starstruck av alle kjendisene, sa Atle Pettersen, mens Blipp var lei seg for at han måtte droppe skjegget før premieren. Video: Nina Hansen / Gabrielle Graatrud / Dagbladet Vis mer Vis mer Vis mer

Siden den gang har han blant annet vært å se som programleder for NRK-programmene «Stjernekamp», «Sommeråpent» og «Julemorgen».

Under Se og Hørs kjendisgalla i 2015 gikk den talentfulle 28-åringen seirende hjem med prisen for «Årets best kledde mann».

- Min første tanke var: Det kan ikke stemme. Jeg begynte jo å le litt, og tenkte: «Så fin er jeg ikke i tøyet». Men tydeligvis ... Det er første gangen jeg får en sånn pris, så jeg synes det er veldig gøy, sa Pettersen til Se og Hør den gang.

- Jeg er veldig opptatt av å prøve å se kul ut når jeg kler meg, så det er hyggelig å bli belønnet for strevet. Men jeg synes det var råkult, rett og slett.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer