Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jennifer Aniston:

Auksjonerer bort berømt nakenbilde

Pengene går til en veldedig organisasjon som tilbyr gratis coronatesting.

SELGER PORTRETTET: Bildet av Jennifer Aniston fra 1995 er ett av totalt 25 portretter som skal auksjoneres bort. Pengene går uavkortet til en veldedig organisasjon som blant annet tilbyr gratis testing for coronaviruset. Foto: NTB Scanpix
SELGER PORTRETTET: Bildet av Jennifer Aniston fra 1995 er ett av totalt 25 portretter som skal auksjoneres bort. Pengene går uavkortet til en veldedig organisasjon som blant annet tilbyr gratis testing for coronaviruset. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mange husker nok det berømte bildet av «Friends»-skuespilleren Jennifer Aniston (51) fra 1995 - tatt av hennes gode venn, fotografen Mark Seliger. På det kjente svart-hvitt-bildet poserer skuespilleren uten en tråd på kroppen - mens hun dekker til sine edlere deler.

Nå skal det berømte bildet auksjoneres bort, avslører Aniston i et innlegg på Instagram. Sammen med Seliger har hun bestemt seg for å kvitte seg med bildet, og pengene skal gis bort til en veldedig organisasjon som tilbyr gratis testing av coronaviruset.

Anistons portrett er ett av totalt 25 bilder som Mark Seliger nå auksjonerer bort.

- 100 prosent av salgsinntektene av dette portrettet vil gå til Naf Clinics, en organisasjon som tilbyr gratis testing for coronaviruset, skriver 51-åringen i innlegget.

«Friends»-skuespilleren takker også for at hun får være en del av prosjektet - som også en rekke andre store kjendiser deltar i. Portretter av Leonardo DiCaprio, Billie Eilish og Snoop Dogg skal også auksjoneres bort.

Reaksjonene har naturligvis strømmet inn i kommentarfeltet, blant annet fra den kjente skuespilleren Rita Wilson (63).

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Aniston får mye oppmerksomhet i sosiale medier etter hun deltok under SAG Awards natt til mandag. Video: Rød Løper / NTB scanpix Vis mer

- Vakkert bilde. Vakker kvinne, skriver 63-åringen.

Også den amerikanske skuespilleren Olivia Wilde (36) har lagt igjen en kommentar.

- Se på vakre deg, skriver hun, etterfulgt av flere hjerte-emojier.

Raste på Instagram

Dette er riktignok ikke første gang Jennifer Aniston har vekket oppsikt i sosiale medier denne helga. Søndag delte skuespilleren et lengre innlegg på Instagram der hun gikk hardt ut mot politivolden i USA, etter at afroamerikaneren George Floyd ble drept i forrige uke.

- Denne uka har vært hjerteskjærende av så mange grunner. Vi må erkjenne at rasismen og brutaliteten i dette landet har pågått i svært lang tid - og det har ALDRI vært greit, skrev «Friends»-stjerna i et innlegg på Instagram, og fortsatte:

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjerna Jennifer Aniston (50) på bildedelingstjenesten. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

- Det er vårt ansvar å lage støy, å kreve rettferdighet, å lære oss noe om disse spørsmålene, og mer enn alt: å spre kjærlighet. Hvor lang tid er vi villig til å la gå uten forandring? HVOR LANG TID.

Floyds dødsfall har rystet en hel verden, og ført til sterkt engasjement og raseri også hos kjendisene. Også sangstjerna Beyoncé har latt seg provosere av dødsfallet, og skrev dette på Instagram:

- Hvis du ønsker å kreve flere siktelser mot alle de som er involvert i George Floyds dødsfall, skriv under på kampanjen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!