BER FOR OFRENE I JAPAN: Nå har Linni Meister auksjonert bort en av kjolene sine til inntekt for jordskjelvofrene. Foto: Jacques Hvistendahl/Dagbladet
BER FOR OFRENE I JAPAN: Nå har Linni Meister auksjonert bort en av kjolene sine til inntekt for jordskjelvofrene. Foto: Jacques Hvistendahl/DagbladetVis mer

Auksjonerte bort kjolen som ble slaktet av Jan Thomas

Til inntekt for jordskjelvofrene i Japan.

(Dagbladet): Realitystjerne Linni Meister ga klart uttrykk for hva hun mener om terningkastene til Jan Thomas etter at han slaktet en av kjolene hennes i spalta si i Se og Hør.

- Hva du mener interesserer meg opp i ræva, sa hun til Dagbladet for et par uker siden.

Ber hver kveld Det var den fargesprakende, fotside kjolen hun hadde på seg under åpningen av Petter Stordalens nye hotell i Gjøvik som høstet terningkast én. Rett etter åpningen bestemte hun seg for å auksjonere den bort til inntekt for ofrene for jordskjelvet som rammet Japan.

Kjolen ble lagt ut for salg like før den ble slaktet av Jan Thomas. Nå er den solgt for 960 kroner.

- Katastrofen i Japan er stor og ødeleggende og jeg tenker mye på den sorgen alle opplever der. Verst av alt er for de hjelpeløse barna som trenger voksen hjelp mest akkuratt nå. Jeg vil hjelpe dem  på en eller annen måte, skrev hun på bloggen sin da hun annonserte auksjonen for to uker siden.

- Pengene fra kjole salget kommer til å gå til Redd Barna (Japan). Det er det minste jeg og dere kan gjøre for å bidra. Dennis (sønnen. red. anm.) og jeg ber hver kveld for at de skal bli passet på av engler og at de klarer seg fint, skriver hun videre.

Har bestilt ny Kjolen ble auksjonert bort ved hjelp av Facebook-siden til kjolebutikken OSS2 by Angel. Daglig leder for kjolebutikken og tilhørende skjønnhetssalong, Olga Chernat Shafik, forteller at det kom inn rundt ti bud på kjolen, som opprinnelig koster 3000 kroner.

Hun var i utgangspunktet bekymret for de negative uttalelsene til Jan Thomas, men sier at de i ettertid har fått mange positive tilbakemeldinger.

- Linni har fått så mange komplimeter for kjolen etter at hun har gått til anskaffelse av en ny, kort versjon. Denne vil hun få i løpet av to uker, sier hun.

Dagbladet har tidligere bedt Jan Thomas Mørch Husby om å kommentere kritikken fra Linni Meister, men han har gitt klart uttrykk for at han ikke ønsker å ta del i debatten om terningkastene. Det har ikke lykkes Dagbladet å komme i kontakt med Linni Meister i kveld.

 

KJOLESLAKT: Linni Meister fikk bare terninglast én i Jan Thomas i Se og Hør for noen uker siden. Faksimile: SE OG HØR
KJOLESLAKT: Linni Meister fikk bare terninglast én i Jan Thomas i Se og Hør for noen uker siden. Faksimile: SE OG HØR Vis mer