Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Aune Sand gjør comeback i «Skal vi danse»

Tar plassen til Frank Løke.

FÅR KOMME TILBAKE: Aune Sand og dansepartneren Ewa måtte egentlig forlate konkurransen i helga. Nå er de tilbake i «Skal vi danse». Foto: TV 2
FÅR KOMME TILBAKE: Aune Sand og dansepartneren Ewa måtte egentlig forlate konkurransen i helga. Nå er de tilbake i «Skal vi danse». Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aune Sand (52) gjør comeback i «Skal vi danse». Det bekrefter TV 2 i en pressemelding tirsdag formiddag.

Sand og dansepartneren Ewa Trela ble egentlig slått ut av dansekonkurransen forrige lørdag, samme kveld som Frank Løke (38) gjennomførte sitt omdiskuterte nakenstunt.

Løke ble kastet ut av programmet som følge av opptredenen, og nå overtar altså Sand plassen.

- Et eventyr

TV 2 skriver i pressemeldingen at 52-åringen sa øyeblikkelig ja til å komme tilbake. I «Skal vi Danse» sier reglene at kjendisen som sist røyk ut av programmet, blir spurt om å komme tilbake når noen faller fra eller trekker seg fra konkurransen.

- Det er et eventyr å være tilbake. Dette er showbusiness, og det handler ikke om enkeltpersoner. Det handler om et fellesskap, og at de som sitter hjemme i sofaen har en fantastisk lørdagskveld hvor dans er i fokus, forteller Aune i pressemeldingen.

52-åringen og dansepartneren fikk 19 poeng av dommerne forrige lørdag, og nådde altså ikke opp hos tv-seerne.

SKVÆRER OPP: Da Frank Løke tidligere denne uken hang ut «Skal vi danse»-dommerne i sosiale medier, reagerte dommer Tore Petterson. Nå snakker de ut. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Vilde Holta Røssland Vis mer

Sand hadde følgende å melde overfor Dagbladet etter exiten:

- Jeg har truffet et fantastisk menneske og lært noe om livet. Det er at kroppen er et nydelig instrument som vi må ta med oss inn i fremtiden. Nå skal vi drikke champagne, sa han den gang.

I tottene på hverandre

Utkastelsen av Frank Løke skjedde på bakgrunn av lørdagens sending, der 38-åringen vakte sterke reaksjoner med sitt «nakenstunt» på direkten. Iført en såkalt rød mankini, entret han «Skal vi danse»-parketten og utførte stuntet som i ettertid er blitt omtalt som «sjokkerende» og «usmakelig».

Dagen derpå har Løke tatt et kraftig oppgjør med TV 2s beslutning, der han gjennom flere beskyldninger gir uttrykk for å føle seg dolket i ryggen av kanalen. TV 2 svarer med at anklagene får stå for hans regning.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!