<strong>GLANSDAGENE:</strong> Verne Troyer (til venstre) som Mini-Me, protegén til Dr. Evil. Sistenevnte spilles av Mike Myers. Her i 1999-filmen «Austin Powers: The Spy Who Shagged Me». Foto: NTB Scanpix
GLANSDAGENE: Verne Troyer (til venstre) som Mini-Me, protegén til Dr. Evil. Sistenevnte spilles av Mike Myers. Her i 1999-filmen «Austin Powers: The Spy Who Shagged Me». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Verne Troyer:

Austin Powers-stjerna søker hjelp for alkohol-avhengigheten: - Det har ikke vært en lett kamp

Verne Troyer (48) sjekker inn på rehab.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): «Austin Powers»-skuespilleren Verne Troyer (48) sjekker seg selv inn på rehab. Det kommer frem i en offentlig uttalelse.

Det skriver BBC.

- Som dere vet, har jeg slitt med alkohol-avhengighet i fortiden, og selv om det ikke har vært en lett kamp, er jeg villig til å fortsette kampen dag etter dag, skriver Troyer på Facebook.

Han har vært innlagt på rehabiltering ved flere anledninger tidligere, og har også vært nær døden på grunn av alkoholmisbruk.

<strong>FORTSETTER KAMPEN:</strong> Verne Troyer har slitt med alkoholproblemer i lang tid. - Jeg er villig til å fortsette kampen dagen etter dag, sier 48-åringen i ny uttalelse. Foto: NTB Scanpix
FORTSETTER KAMPEN: Verne Troyer har slitt med alkoholproblemer i lang tid. - Jeg er villig til å fortsette kampen dagen etter dag, sier 48-åringen i ny uttalelse. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bekymrede fans

Skuespilleren skriver videre at bakgrunnenen for innlegget var bekymrede fans, og at han også har fått behandling den siste uka.

Til slutter takker han fansen.

- Jeg vil takke alle som har tatt kontakt, og for deres støttemeldinger. Det betyr alt for meg. Jeg klarer det med deres støtte, sier han.

Ifølge TMZ, er det snakk om en avvenningsklinikk i San Fernando, California.

- Dekket i oppkast

Ekskona, Genevieve Gallen (44), har tidligere uttalt at Verne hadde så store alkoholproblemer at han nesten drakk seg selv til døde.

- Rett etter at jeg traff Verne, drakk han seg nesten i hjel. Jeg fikk høre at han var på sykehus, og da jeg kom meg dit var han dekket i oppkast og diaré, sa hun til Radar Online i 2009.

De to giftet seg 22. februar i 2004, men annulerte ekteskapet allerede dagen etter.

Playboy-modellen forteller også om en gang hun låste seg seg ute av leiligheten mens hennes kortvokste kjæreste lå døddrukken igjen - ute av stand til å hjelpe henne.

<strong>TAR SEG FREM:</strong> Verne Troyer er ofte sett med sitt moteriserte kjøreøty. Her avbildet på vei ut aven restaurant i Los Angeles i fjor. Foto: NTB Scanpix
TAR SEG FREM: Verne Troyer er ofte sett med sitt moteriserte kjøreøty. Her avbildet på vei ut aven restaurant i Los Angeles i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Naboene ringte politiet og jeg klarte å overtale dem til å bryte opp døra. Etterpå krevde de å få se Verne som bevis på at det var mitt hus, hevdet hun.

Anfall på Comic Con

Verne Troyer er mest kjent for sin rolle som Mini-Me i Austin Powers-filmene. Her spiller han protegén til Dr. Evil, spilt av Mike Myers.

Han har også spilt i «Harry Potter og de vises stein» i rollen som Klotak, en ansatt i Flirgott-banken.

Skuespilleren har figurert i mangefoldige reality-programmer, inkludert i britiske «Celebrity Big Brother» i 2009.

I 2015 ble han innlagt på sykehus etter et anfall på Comic Con i Texas. Anfallet forekom mens han skrev autografer.

- Alt er bra, folkens. Takk for støtten, skrev han på Twitter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer