Verne Troyer:

Austin Powers-stjerna søker hjelp for alkohol-avhengigheten: - Det har ikke vært en lett kamp

Verne Troyer (48) sjekker inn på rehab.

GLANSDAGENE: Verne Troyer (til venstre) som Mini-Me, protegén til Dr. Evil. Sistenevnte spilles av Mike Myers. Her i 1999-filmen «Austin Powers: The Spy Who Shagged Me». Foto: NTB Scanpix
GLANSDAGENE: Verne Troyer (til venstre) som Mini-Me, protegén til Dr. Evil. Sistenevnte spilles av Mike Myers. Her i 1999-filmen «Austin Powers: The Spy Who Shagged Me». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): «Austin Powers»-skuespilleren Verne Troyer (48) sjekker seg selv inn på rehab. Det kommer frem i en offentlig uttalelse.

Det skriver BBC.

- Som dere vet, har jeg slitt med alkohol-avhengighet i fortiden, og selv om det ikke har vært en lett kamp, er jeg villig til å fortsette kampen dag etter dag, skriver Troyer på Facebook.

Han har vært innlagt på rehabiltering ved flere anledninger tidligere, og har også vært nær døden på grunn av alkoholmisbruk.

Bekymrede fans

Skuespilleren skriver videre at bakgrunnenen for innlegget var bekymrede fans, og at han også har fått behandling den siste uka.

Til slutter takker han fansen.

- Jeg vil takke alle som har tatt kontakt, og for deres støttemeldinger. Det betyr alt for meg. Jeg klarer det med deres støtte, sier han.

Ifølge TMZ, er det snakk om en avvenningsklinikk i San Fernando, California.

- Dekket i oppkast

Ekskona, Genevieve Gallen (44), har tidligere uttalt at Verne hadde så store alkoholproblemer at han nesten drakk seg selv til døde.

- Rett etter at jeg traff Verne, drakk han seg nesten i hjel. Jeg fikk høre at han var på sykehus, og da jeg kom meg dit var han dekket i oppkast og diaré, sa hun til Radar Online i 2009.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer