Adam Sky:

Australsk DJ-stjerne omkom i ulykke

Skal ha omkommet i et forsøk på å hjelpe en venn.

DØD: DJ-en Adam Neat, kjent under artistnavnet Adam Sky, omkom i en ulykke på Bali lørdag. Foto: Facebook
DØD: DJ-en Adam Neat, kjent under artistnavnet Adam Sky, omkom i en ulykke på Bali lørdag. Foto: FacebookVis mer

Den australske DJ-en Adam Sky (42), hvis virkelige navn er Adam Neat, er død etter å ha vært involvert i en ulykke på Bali.

Det skriver flere internasjonale medier, deriblant BBC.

Dødsfallet skal ha skjedd som følge av alvorlige kuttskader 42-åringen pådro seg etter å ha løpt gjennom en glassdør. Ulykken skal ha skjedd i et forsøk på å hjelpe en venn som hadde falt flere meter fra deres private terasse, skriver BBC.

Dødsfallet bekreftes på DJ-ens offisielle Facebook-side.

«Det er med stor sorg vi kan bekrefte at Adam Neat var involvert i en fatal ulykke mens han forsøkte å redde en venn som hadde pådratt seg flere brudd under et besøk på Bali lørdag 4. mai», heter det blant annet i uttalelsen.

Videre står det at venner og familie nå er på vei til Bali. De ber også om at privatlivet blir respektert i denne tragiske situasjonen.

Djen, som var kjent undre navnet Sky, var bosatt i Singapore.

Ifølge BBC var han kåret til den tredje mest populære Dj-en i Asia i fjor. Blant annet skal magasinet JUICE Magazine Asia ha beskrevet artisten som en «fremadstormende australsk superstjerne», og han skal blant annet ha samarbeidet med store artister og DJ-er som Fat Boy Slim, David Guetta og The Scissor Sisters.