P!nk:

Avbrøt konserten for jentas rørende plakat

- Du kommer til å klare deg.

- DU KOMMER TIL Å KLARE DEG: Mandag 20. august holdt artisten Pink en konsert i Brisbane, Australia. Blant publikum stod 14 år gamle Leah med en plakat med en helt spesiell beskjed. Video: Donkin Katrina / Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Artisten P!nk (38) er for tida opptatt med sin «Beautiful Trauma»- turné, og mandag var hun på plass i den australske byen Brisbane.

Popstjerna er kjent for sine kreative sceneshow, og har blant annet tidligere kommet «flygende» gjennom arenaen.

Å måtte stanse opp midt i en konsert, er artisten likevel ikke redd for. Det viste hun under mandagens konsert. Midt i en sang stoppet artisten nemlig opp da hun fikk øye på en rørende plakat blant publikum.

Trengte en klem

14 år gamle Leah var på Pink- konserten med sin nylig avdøde mors venninne. Mora og venninnen skulle opprinnelig se konserten sammen, men da den unge jentas mor ikke lenger levde slik at hun fikk overvære konserten, hadde venninnen tatt med seg dattera hennes i stedet.

De to hadde også tatt med seg en plakat hvor det sto skrevet at Leah nettopp hadde mistet mora si, og at hun derfor hadde bruk for en klem.

Da P!nk fikk øye på plakaten, pekte hun mot den og fikk den sendt framover mot scenen, slik at hun fikk tatt en nærmere titt på den. Etter å ha lest den selv, leste hun den også opp for resten av publikum mens hun pekte på Leah for å bekrefte at hun var jenta det var snakk om.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer