Lill-Babs:

Avdøde Lill-Babs i ny dokumentar: - Redd jeg ikke skal få oppleve barnebarna

Nye avsløringer kommer fram i den siste tv-produksjonen Lill-Babs medvirket i.

SAVN: Lill-Babs fortalte i høst, i et intervju som først er publisert nå, at hun vurderte å pensjonere seg. Det for å få mer tid sammen med familien. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
SAVN: Lill-Babs fortalte i høst, i et intervju som først er publisert nå, at hun vurderte å pensjonere seg. Det for å få mer tid sammen med familien. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

3. april kom beskjeden om at den folkekjære, svenske artisten Barbro Margareta Svensson, bedre kjent som Lill-Babs, hadde sovnet inn - 80 år gammel.

Siden den gang har det vært skrevet mye om artisten, som fra 1960-tallet og utover fascinerte skandinaver med sin musikk og humoristiske framtoning.

I mange år var hun en del av en trio, sammen med Siw Malmkvist og Ann-Louise Hanson, og sist de sto på scenen sammen var i slutten av november. Den gang hadde de dokumentarskaper Susanne Cederberg med seg. Få hadde nok tenkt at dette skulle bli Svenssons siste tv-prosjekt noensinne.

Det er derfor ventet at mange svensker onsdag kveld kommer til å se SVT-dokumentaren «Siw, Lill-Babs og Ann-Louise», der artisten forteller om potensielle pensjonsplaner.

- Lengter

Det er Expressen som omtaler saken. De har sett deler av dokumentaren, der den da 79 år gamle artisten letter på sløret om sin framtidige eventuelle pensjonstid.

- Nå lengter jeg så altfor mye. Det er den eneste årsaken til at jeg har lyst til å slutte. For nå, som man begynner å nærme seg 80 … Det er liksom det at jeg må treffe alle mine barn, barnebarn og venner. Ikke bare treffe, men vi må omgås, fortalte hun i november - i opptakene som vises for første gang nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer