Mari Haugersveen:

Avgjorde navnet ved loddtrekning

Charlie, Lukas eller Matteus? Endelig har Mari Haugersveen fått gitt den nyfødte sønnen et navn.

BESTEMT SEG: Etter seks uker, har Mari Haugersveens sønn endelig fått navn. Video: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I desember var den tidligere «Tigerstaden»-profilen Mari Haugersveen (38) og ektemannen Andreas Garmark (31) fra seg av lykke over å kunne ønske sitt første felles barn velkommen til verden.

Noen uker etter fødselen kunne Haugersveen imidlertid røpe at de hadde havnet i en skikkelig navneknipe, og spurte derfor sine følgere i sosiale medier til råds om hva den nyfødte skulle hete.

Charlie eller Matteus?

I utgangspunktet hadde de navnet klart. Charlie ville stå i fin stil med eldstemann Henry (4), som Haugersveen har fra et tidligere forhold. Så dukket navnet Matteus opp fra intet, og hun falt pladask.

- Jeg vet ikke hvordan jeg skal bestemme meg. Det er jo veldig viktig, det er jo det han skal hete for alltid, sa en fortvilet Haugersveen til Dagbladet i desember.

Nå har den halvannen måned gamle babyen endelig fått et navn. Det måtte imidlertid en loddtrekning til for å få avgjort navnefloken. Det gjeve oppdraget fikk storebror Henry, som stakk hånda opp i en bolle og trakk en papirlapp.

Den sto det Charlie på.

Mor er storfornøyd med at sønnen nå får et erkebritisk herrenavn, som hun alltid har vært så svak for.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.