Avicii:

Avicii begraves i det stille

Tim Berglings familie med ny uttalelse.

DØDE i april: Artisten Avicii, hvis ordentlige navn er Tim Bergling, døde fredag 20. april. Video: Ingrid Cogorno / NTB Scanpix Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er gått en måned siden den verdenskjente musikeren Tim Bergling, kjent under artistnavnet Avicii, ble funnet død, bare 28 år gammel.

Fram til nå har det kommet få detaljer om hvor eller når 28-åringen skal stedes til hvile. I en ny uttalelse fra familien kommer det fram at bisettelsen blir av den svært private sorten.

- Det har kommet mange spørsmål om Tim Berglings begravelse. Familien ønsker å meddele at bare Tims nærmeste krets vil ta del i bisettelsen, og ber media respektere dette, uttaler familien via sin pressekontakt Ebba Lindqvist, ifølge Expressen.

- Han ville få fred

Familien sier ingenting om når eller hvor bisettelsen skal finne sted, men det er å anta at det vil skje hjemme i Sverige.

Sjokknyheten om at en av verdens mest framgangsrike EDM-artister hadde gått bort, i en alder av bare 28 år, traff verden fredag 20. april. Avicii befant seg i Muscat i Oman da han ble funnet død, og ble seinere fraktet hjem til Sverige.

I et åpent brev fra familien, en drøy uke etter dødsfallet, ble det tydelig at musikeren hadde slitt med helsa den siste tida.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer