Avicii er død:

Aviciis hemmelige kjæreste med siste hilsen: - Kunne ikke forstå det

Tereza Kacerova (25) beskriver sorgen etter tapet av kjæresten.

SORG: Hundrevis har hyllet den svenske artisten Avicii den siste uka. Nå bryter kjæresten hans tausheten om dødsfallet, i et langt og personlig brev. Foto: NTB scanpix
SORG: Hundrevis har hyllet den svenske artisten Avicii den siste uka. Nå bryter kjæresten hans tausheten om dødsfallet, i et langt og personlig brev. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det har gått ei uke siden den verdenskjente, svenske artisten Tim Bergling døde. Han var kjent som Avicii, og klarte på sine 28 år å anskaffe seg en imponerende karriere - med milliarder av strømninger, utsolgte konserter og en lojal fanbase.

Helt siden dødsfallet ble kjent, har det sporadisk dukket opp nye detaljer om hans liv og om hvordan han døde. Torsdag skrev familien hans et åpent brev, der det kom fram at han «ikke orket mer».

Flere av hans nærmeste har de siste dagene uttalt seg om dødsfallet. Nå bryter hans hemmelige kjæreste, Tereza Kacerova (25), tausheten. Hun har hatt vansker med å forstå at Bergling faktisk er død, og skriver i et langt brev at hun for alltid kommer til å savne ham.

- Aldri til å møte deg igjen

Store medier som svenske Expressen og tyske Bild har omtalt saken. Den svenske avisa skriver at de har vært i kontakt med Kacerova, som ikke kommenterer sine nye innlegg på Instagram ytterligere.

Hun er modell, skuespiller og småbarnsmor, og er opprinnelig fra Tsjekkia. I sitt siste leveår var Bergling sammen med henne, og det ble delt flere bilder av paret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer