Tim Bergling:

Aviciis luksusbolig ble solgt i all hemmelighet - gikk for megabeløp

Nye dokumenter fastslår salgssummen.

ARVEOPPGJØRET KLART: I går ble det kjent at Tim Berglings foreldre arver millionene etter sønnens dødsfall i april. Nå kommer det også fram nye detaljer om verdiene som 28-åringen satt på. Foto: NTB Scanpix
ARVEOPPGJØRET KLART: I går ble det kjent at Tim Berglings foreldre arver millionene etter sønnens dødsfall i april. Nå kommer det også fram nye detaljer om verdiene som 28-åringen satt på. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tirsdag ble det kjent hvem som arver millionformuen til den verdenskjente artisten Tim Bergling (28), bedre kjent som Avicii.

Ifølge Expressen etterlot den avdøde musikeren seg over 231 millioner svenske kroner, noe som tilsvarer 222 millioner norske kroner.

I dokumenter som er blitt gjort offentlige for skatteverket i Sverige, kommer det fram at det er foreldrene som arver formuen. Dette fordi Bergling verken etterlot seg kone eller barn.

Ikke på åpent marked

I papirene kommer det også fram ytterligere detaljer om hvilke verdier 28-åringen satt på.

Avicii eide blant annet en luksusbolig i Hollywood Hills i Los Angeles, som han stadig delte bilder av i sosiale medier. I dag skriver Expressen at det 650 kvadratmeters store huset, som Avicii kjøpte i 2013, aldri ble lagt ut på det åpne markedet før det ble solgt i august.

Selv betalte Bergling 15,5 millioner dollar for fem år siden, og det ble til slutt solgt for 17,5 millioner dollar, noe som tilsvarer om lag 151 millioner norske kroner.

Ifølge People har de nye eierne tilgang på en tomt på 1200 kvadratmeter, hvor boligen inneholder seks soverom, sju baderom, et evighetsbasseng, spa og en lounge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer