Avicii:

Aviciis manager fikk kritikk etter artistens bortgang. Nå snakker han ut

- Jeg var ekstremt frustrert over menneskene nær ham.

FORTELLER SIN VERSJON: Ash Pournouri var Aviciis manager fram til 2016. Via dokumentaren «Avicii: True Stories», får man et inntrykk av at manageren presset artisten hardt. Nå forteller han at han mener dokumentaren er misvisende. Foto: NTB scanpix
FORTELLER SIN VERSJON: Ash Pournouri var Aviciis manager fram til 2016. Via dokumentaren «Avicii: True Stories», får man et inntrykk av at manageren presset artisten hardt. Nå forteller han at han mener dokumentaren er misvisende. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av april kom den tragiske nyheten om av den svenske artisten Avicii var død, bare 28 år gammel. Tim Bergling, som han het, døde i Omans hovedstad Muscat.

I dokumentaren «Avicii: True Stories», som ble sluppet på Netflix i oktober i fjor, var artisten åpen om sine problemer med sin fysiske og psykiske helse.

Man får blant annet se hvordan hans tidligere manager, svensk-iranske Ash Pournouri (37), overtaler Avicii til å opptre bare timer etter en alvorlig operasjon.

Artisten gir flere ganger uttrykk for at han er utmattet, noe han prøver å få apparatet rundt seg til å forstå. Likevel får man inntrykk av at managementet presser ham videre.

Kritikken har derfor haglet mot hans tidligere manager etter dødsfallet, der flere har anklaget Ash Pournouri for å ha presset ham til randen, ifølge Expressen.

Nå forteller 37-åringen sin versjon i et lengre intervju med magasinet GQ.

- Visste ingenting

Ash Pournouri, som var Aviciis manager fram til 2016, hevder at han og resten av teamet hans ikke var kjent med artistens problemer med alkohol og piller. I intervjuet forklarer manageren at han mener at dokumentaren er misvisende, og at han selv ikke hadde gitt godkjenning for å være en del av den.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer