Kim Kardashian:

Avkrefter affære-ryktene

Shanna Moakler har hevdet at eksen Travis Barker hadde en affære med Kardashian mens de var gift.

NEI, NEI, NEI: På Instagram skriver Kim Kardashian at hun ikke hadde en affære med Travis Barker på starten av 2000-tallet. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB
NEI, NEI, NEI: På Instagram skriver Kim Kardashian at hun ikke hadde en affære med Travis Barker på starten av 2000-tallet. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tidligere i mai gikk Blink-182-trommisen Travis Barkers (45) ekskone Shanna Moakler (46) ut og hevdet at eksmannen hadde hatt en affære med selveste Kim Kardashian (40) da de var gift.

Mange rynket på nesa over anklagene, for nylig fant Barker nemlig kjærligheten med Kim Kardashians eldre søster, Kourtney (42).

Travis Barker og modellen Shanna Moakler giftet seg i 2004, men allerede to år seinere tok sistnevnte ut skilsmisse. Moakler hevdet overfor US Magazine at en affære mellom eksmannen og Kim Kardashian skal ha vært årsaken til samlivsbruddet.

Modellen hevdet at hun skal ha oppdaget affæren tidlig på 2000 tallet. Barker møtte angivelig Kardashian da hun jobbet som assistent for milliardærarvingen Paris Hilton (40).

Kim Kardashian selv har forholdt seg taus om Moaklers påstander, men nå tar hun bladet fra munnen på Instagram story. Der skriver realitystjerna at affæreryktene ikke stemmer.

Avsløring

Avsløringen kommer på bordet når en følger under en spørsmålsrunde lurer på om det er sant at hun hadde en affære med Barker.

«NEI! Falsk historie! Vi har vært venner i flere år og jeg er så glad på han og Kourtneys vegne», svarer Kardashian på spørsmålet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer