HOLDER SAMMEN: Etter flere måneder med rykter, avkreftet Ozzy Osbourne skilsmisseryktene hos et amerikansk frokostprogram. Foto: NTB scanpix
HOLDER SAMMEN: Etter flere måneder med rykter, avkreftet Ozzy Osbourne skilsmisseryktene hos et amerikansk frokostprogram. Foto: NTB scanpixVis mer

Avkrefter ryktene: - Man må komme seg opp på hesten igjen

Ryktene om parets skilsmisse er sterkt overdrevne. 

(Dagbladet): Ryktene har lenge svirret om at et av rockens største par skulle gå fra hverandre. Ozzy Osbourne (67), kjent som både soloartist og fra Black Sabbath, har vært en av musikkbransjens mest kontroversielle figurerer.

Kona, Sharon Osbourne (63), har også fått en god del oppmerksomhet. Paret og deres familie ble internasjonale kjendiser da MTV-serien «The Osbournes» gikk på tv fra 2002 til 2005. Serien har også blitt sendt i reprise en rekke ganger på den tidligere musikkanalen.

Selv om paret har hatt sine åpenbare utfordringer, noe alle som har sett i serien kan bekrefte, skal de nå prøve å holde sammen.

Det bekrefter «Dreamer»-sangeren selv i et nytt intervju.

- Opp på hesten

Det var på det amerikanske frokostprogrammet «Good Morning America» at Osbourne feide vekk skilsmisseryktene.

Ryktene begynte å svirre i mai, og Sharon uttalte den gang at hun ikke «kunne fortsette å leve slik». Hun bekreftet derimot aldri at de skulle skilles.

Nå sier derimot 67-åringen at de skal ha funnet tilbake til hverandre igjen.

- Det er slik det skal være igjen, fortalte han i intervjuet ifølge E! og fortsatte:

- Noen dager er gode. Andre dager er forferdelige. Noen dager sklir man fra hverandre litt, men man må komme seg opp på hesten igjen, sier Osbourne.

Han forklarte også at perfekte ekteskap ikke finnes, spesielt etter så lang tid. Sharon og Ozzy gifta seg i 1984, og har tre barn sammen.

Parets sønn, Jack Osbourne, var også til stede under praten. Han skjøt inn i samtalen at han selv er gift og vet at ekteskap ikke alltid er en dans på roser.

Sharon kommenterte Ozzys uttalelser på sitt eget talkshow, «The Talk», mandag kveld. Hun bekrefter at de jobber med problemene sine, men synes ikke hestekommentaren var passende.

- Komme seg opp på hesten igjen? Hvordan våger han? Han er en romantisk tåpe, sa hun i programmet.

63-åringen forteller også at Ozzy gjerne vil stikke innom programmet og forklare sin side av historien, ,melder E!.

Narkotikaproblemer

I fire år fulgte kameraene duoens stormfulle ekteskap og deres elleville påfunn sammen med de to yngste barna. Eldstedatteren Amiee ville ikke være med på TV-galskapen - som nesten holdt på å ta knekken på familien.

«Black Sabbath»-vokalisten slet i en årrekke med store rusproblemer, og i 2013 hadde han et tilbakefall - etter å ha holdt seg rusfri i syv år.

I fjor kunne Kelly Osbourne avsløre at faren klarte å skjule misbruket for resten av familien ved å oppbevare narkotikaen på kjøkkenet.

Da rockedatteren fikk spørsmål om hun kunne tenke seg å lage en kokebok sammen med moren Sharon, svarte hun nemlig følgende:

- Overhodet ikke! Det er en grunn til at pappa gjemte dopet i ovnen. Ingen av oss kan lage mat, sa hun.

Ozzy har aldri lagt skjul på at han har levd et utagerende rockeliv, og ting ble raskt verre da også barna Kelly og Jack fikk store rusproblemer, mens kona Sharon kjempet mot tarmkreft.

BEATLESFAN: Ozzys fengselshistorier, oppvekst og liv kan du lese mer om i boka "I am Ozzy". Nå er Ozzy på PR-turne. Video: Reuters / YouTube. Vis mer