Geir Aker:

Avkrefter ryktene

Fenrikens spøk førte til spekulasjoner.

FLYTTER IKKE: Flere av Geir Akers følgere kom med forslag til hvor han burde bosette seg. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet
FLYTTER IKKE: Flere av Geir Akers følgere kom med forslag til hvor han burde bosette seg. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet Vis mer
Publisert

Geir Aker (47), bedre kjent som «fenriken», har de siste åra vært å se i samtlige sesonger av «Kompani Lauritzen». 47-åringen har sjarmert det norske folk med sin vittige væremåte, til tross for at han også framstår noe streng.

Er det en ting som er sikkert om fenrik Aker, så er det at han er en fyr med god humor. Under sine svært nøye inspeksjoner går det ikke lenge mellom hver spøk han drar, til deltakernes fornøyelse og fortvilelse.

Nå har Aker dratt en liten spøk med følgerne sine på Instagram, og det skal ha vært flere som tok han på ordet. Han la nemlig ut et bilde av seg selv på appens historiefunksjon, hvor han skrev: «Vurderer å flytte. Forslag?».

Nettavisen omtalte saken først.

Stemmer ikke

På bildet står Aker under en bygning med påskriften «Fenriken Kapteinvegen 6», som skal være bakgrunn for selve spøken. Overfor Nettavisen forteller likevel 47-åringen at han fikk inn flere tilbakemeldinger fra følgere om forslag til hvor han bør flytte.

- Fillern, der må jeg skuffe, sier han til avisa og opplyser videre at bygningen han befinner seg foran ligger i Steinkjer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer