Jennifer Aniston:

Avkrefter rykter

Jennifer Aniston svarer på spekulasjonene.

AVKREFTER: Etter flere rykter bryter Jennifer Aniston nå tausheten. Foto: Matt Baron/REX/NTB
AVKREFTER: Etter flere rykter bryter Jennifer Aniston nå tausheten. Foto: Matt Baron/REX/NTB Vis mer
Publisert

I 2016 smalt det. «Friends»-stjerna Jennifer Aniston (52) må så å si daglig finne seg i å være en yndling for den amerikanske pressen, hvor det stadig blir skrevet side opp og side ned om privat- og kjærlighetslivet hennes, flere ganger uten noe særlig hold.

Etter utallige overskrifter om at hun venter barn, som åpenbart ikke har vært sanne ettersom hun den dag i dag ikke har barn, sa hun hardt ifra.

«Jeg er ikke gravid, jeg er drittlei. Jeg er lei den nærmest sportslige granskningen og nedrakkingen av kropper som skjer hver dag, forkledd som journalistikk, ytringsfrihet eller kjendisnytt», skrev Aniston i et leserinnlegg i Huffington Post for fem år siden.

Slår tilbake

Man skulle kanskje tro at en så klar beskjed ville roe ned spekulasjonene rundt henne, men den gang ei.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Ryktene har kommet på løpende bånd også i åra etter, og så seint som i fjor ble det heftig spekulert på om «The Morning Show»-skuespilleren skulle bli mamma - da gjennom adopsjon.

Først nå, mange måneder seinere, avkrefter hun ryktene. Det gjør en talsperson for stjerna, som overfor E! News forteller følgende:

- Historien er en oppspinn og falsk.

- Sensitivt tema

Også i 2017 uttrykte Aniston flere år med frustrasjon og sinne rundt temaet, og fortalte at hun var lei av mennesker som tenker hun er gravid med en gang magen er oppblåst.

- Ikke at du har noe med det å gjøre. Det å få barn er en privatsak - som ikke raker noen andre enn paret eller personen som venter barnet, sa hun da i et intervju med Glamour, og fortsatte:

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Aniston får mye oppmerksomhet i sosiale medier etter hun deltok under SAG Awards natt til mandag. Video: Rød Løper / NTB scanpix Vis mer

- Min idé om hva et lykkelig liv er, er kanskje annerledes fra det andre tenker. Jeg mener det er opptil hver enkelt. Ingen har rett til å dømme andre sine valg. Ingen vet hva som foregår bak husets fire vegger blant dem som enten vil ha, eller ikke vil ha barn. Det er et veldig sensitivt tema, i hvert fall for meg.

Selv om hun ved flere anledninger har påpekt at hun verken er glad i rykter eller å snakke om det om å få barn, kommer det stadig på banen. I et tidligere intervju med Vogue har skuespilleren uttrykt at hun begynner å bli lei spørsmålet.

- Jeg orket ikke å høre på dette om jeg var gravid eller ikke gravid; du aner ikke hva som personlig foregår i livene våre, hvorfor det er eller ikke er sånn. I mitt eget hode har jeg skiftet perspektiv, så hvem bryr seg?, sa hun den gangen.

Skremmende

52-åringen har også vært ærlig om at tanken på å starte sin egen familie har vært skummel.

- Helt ærlig, så har det alltid følt litt skremmende. Noen mennesker virker å være som skapt for å bli koner og å få barn. Jeg vet rett og slett ikke hvor naturlig det ligger for meg, har hun sagt til ELLE.

REAGERER: Flere reagerer på en stemmevane som Jennifer Aniston hadde da hun spilte i «Friends». Vis mer

Men selv om hun nå er 52, sa hun for et par år siden at man ikke skal se helt bort ifra muligheten om at hun kanskje kan bli mor en dag.

- Hvem vet hva framtida bringer med tanke på barn og forhold? Og hvordan barnet eventuelt kommer inn i livet … eller ikke? Nå med all den nye teknologien og alle mirakler, kan mye gjøres annerledes enn tidligere, fortalte hun til magasinet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer