Jennifer Aniston:

Avkrefter rykter

Jennifer Aniston svarer på spekulasjonene.

AVKREFTER: Etter flere rykter bryter Jennifer Aniston nå tausheten. Foto: Matt Baron/REX/NTB
AVKREFTER: Etter flere rykter bryter Jennifer Aniston nå tausheten. Foto: Matt Baron/REX/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I 2016 smalt det. «Friends»-stjerna Jennifer Aniston (52) må så å si daglig finne seg i å være en yndling for den amerikanske pressen, hvor det stadig blir skrevet side opp og side ned om privat- og kjærlighetslivet hennes, flere ganger uten noe særlig hold.

Etter utallige overskrifter om at hun venter barn, som åpenbart ikke har vært sanne ettersom hun den dag i dag ikke har barn, sa hun hardt ifra.

«Jeg er ikke gravid, jeg er drittlei. Jeg er lei den nærmest sportslige granskningen og nedrakkingen av kropper som skjer hver dag, forkledd som journalistikk, ytringsfrihet eller kjendisnytt», skrev Aniston i et leserinnlegg i Huffington Post for fem år siden.

Slår tilbake

Man skulle kanskje tro at en så klar beskjed ville roe ned spekulasjonene rundt henne, men den gang ei.

Ryktene har kommet på løpende bånd også i åra etter, og så seint som i fjor ble det heftig spekulert på om «The Morning Show»-skuespilleren skulle bli mamma - da gjennom adopsjon.

Først nå, mange måneder seinere, avkrefter hun ryktene. Det gjør en talsperson for stjerna, som overfor E! News forteller følgende:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.