Prins Andrew:

- Avlyser 60-årsfesten

Dronninga skulle egentlig feire sønnens store dag med pomp og prakt. Nå skal festen være lagt på is.

FESTBREMS: Dronning Elizabeth skal ha avlyst prins Andrews store 60-årslag i februar. Nyheten kommer i kjølvannet av det som kan sies å ha vært den mest intense uka i prinsens liv. Foto: NTB scanpix
FESTBREMS: Dronning Elizabeth skal ha avlyst prins Andrews store 60-årslag i februar. Nyheten kommer i kjølvannet av det som kan sies å ha vært den mest intense uka i prinsens liv. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den siste uka har vært preget av utallige overskrifter om britiske prins Andrew (59). Som følge av skandaleintervjuet han gjorde med BBC, der han motsa seg anklager om seksuelle overgrep, har flere og flere bestemt seg for å kutte båndene sine til prinsen.

Kontoret hans flyttes nå ut av Buckingham Palace, og organisasjonen hans har mistet flere samarbeidspartnere. I tillegg har han mistet flere verv, og er fratatt sine offisielle oppdrag.

Privat påvirker dette også prinsen. Søndag ble det kjent at hans egen bursdagsfeiring angivelig avlyses - av dronninga selv.

Ingen fest

I februar skulle prinsen egentlig feires med pomp og prakt, for å markere hans 60 år under sola. Samtidig skulle det bli gjort stas på organisasjonene han er beskytter for.

The Sunday Times hevder derimot at bursdagsfesten er avlyst, og i stedet vil bli erstattet med en intim middag - skjult for offentligheten.

Avisa siterer kilder tett på kongehuset, som hevder å ha kjennskap til det som foregår bak lukkede dører. Siden prinsen nå fratas sine offisielle plikter og oppdrag, er det dessuten naturlig at han ikke skal feires med sine samarbeidspartnere - men heller bare med nærmeste familie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer