Hollywood-skuespiller Jonah Hill:

Avlyser alle intervjuer etter at lokal værdame gjorde narr av ham

Sex-historie falt ikke i god jord.

IKKE BLID: Hollywood-skuespiller Jonah Hill (32) har på bakgrunn av et intervju med en fransk værmelder, valgt å avlyse kommende intervjuavtaler. Foto: Splpash / NTB Scanpix

IKKE BLID: Hollywood-skuespiller Jonah Hill (32) har på bakgrunn av et intervju med en fransk værmelder, valgt å avlyse kommende intervjuavtaler. Foto: Splpash / NTB Scanpix

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Man skal tydeligvis være forsiktig med hva man sier til Jonah Hill (32).

For selv om vi er vant til å se Hollywood-skuespilleren i humoristiske filmroller, er det ikke gitt at han synes alt er like moro.

Det fikk den franske programlederen og værmelderen Ornella Fleury erfare da hun forrige uke serverte Hill en sexfantasi på direkten - som først inkluderte, men seinere ekskluderte ham.

Analpenetrering

Business Insider skriver at Hill var invitert til det franske aktualitetsprogrammet «Le Grand Journal» for å promotere sin nye film, «War Dogs», da Fleury erkjente følgende:

«Det var etter at jeg så deg bli analpenetrert av en tre meter høy demon at jeg fortalte meg selv at du var drømmemannen».

Værmelderen henviser til en scene fra dommedagskomedien «This Is the End», der Hill spiller en fiksjonell versjon av seg selv som møter apokalypsen.

Etter at skuespilleren responderer Fleury med en kommentar av lik karakter («jeg hører at du ofte blir analpenetrert», fortsetter programlederen der hun slapp:

«Jeg fantaserer om å møte deg på et hotellrom en sen kveld. Vi snakker og hygger oss (...). Plutselig dukker Leonardo DeCaprio og Brad Pitt opp. Det er da du forlater rommet».

- Snakket til deg som en venn

Hvorvidt Hill skal ha blitt fornærmet av sexhistoriens noe ekskluderende vending, vites ikke.

Ifølge Business Insider, som siterer den franske nyhetskanalen BFMTV, har han uansett - på bakgrunn av værmelderen - avlyst alle intervjuavtaler i nær framtid.

Fleury har seinere beklaget opptrinnet.

- Jeg innser at jeg har snakket til deg som en venn, men i virkeligheten er vi ikke venner, sa hun til BFMTV.

Jonah Hill fikk sitt gjennombrudd i filmen «The 40 Year Old Virgin» fra 2005, og har seinere vært å se i kjente filmer som «The Wolf of Wall Street», «Superbad», «Moneyball» og «Knocked Up».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer