Emilie Stordalen:

Avlyser bryllupet etter nye tiltak

Emilie Stordalen skulle ha giftet seg denne uka.

MÅ UTSETTES: Bryllupet til Jens Bredberg og Emilie Stordalen blir ikke gjennomført som planlagt. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
MÅ UTSETTES: Bryllupet til Jens Bredberg og Emilie Stordalen blir ikke gjennomført som planlagt. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For halvannet år siden kunne hotellarving Emilie Stordalen (29) dele den hyggelige nyheten om at hun hadde forlovet seg med samboeren Jens Bredberg.

Stordalen har tidligere avslørt at det ville bli et vinterbryllup på Copperhill Mountain i Åre. Allerede søndag delte hotellarvingen på Instagram-story at de var på vei til den svenske vinterbyen.

OM KJÆRESTEN: Denne uken er Petter Stordalen blant kjestene på «Senkveld», og der åpner han opp om kjæresten. Video: TV 2 Vis mer

Onsdag deler de imidlertid den tunge beskjeden om at bryllupet er blitt corona-avlyst. Det bekrefter Stordalen overfor VG.

- Vi har gledet oss i til å feire bryllupet vårt i halvannet år nå, og er selvsagt lei oss for at vi må utsette det, men i det store bildet og med tanke på alle konsekvensene pandemien har hatt for folk, er dette veldig smått, sier hun til avisen, og legger ikke skjul på at hun er lei seg.

200 gjester skulle feire det ferske ekteparet på Stordalen-hotellet Copperhill i Åre i Sverige.

Det er Petter Stordalen som tar regningen for tre dager med musikere, mat og drikke.

- Vi lever i land som har håndtert pandemien på en god måte til beste for alle, og omkostningene er høye for alle. Et bryllup kan man tross alt utsette, fortsetter hun.

TOGREISE: Gunhild Stordalen valgte alternativ transport til klimatoppmøtet COP26 i Glasgow, noe hun endte med å angre på. Foto: Daniel Kragset / Northstories Vis mer

Røpet forlovelse

Paret møttes for rundt ni år siden da Stordalen jobbet som stuepike på farens hotell The Thief. Hun studerte i utlandet, men var hjemme for sommeren da hun møtte sin nå ferske ektemann på hotellet.

Det var først noen år seinere de ble et par.

Paret forlovet seg som nevnt for halvannet år siden, og frieriet fant sted på Sørlandet. Stordalen delte bildene fra det romantiske øyeblikket på Instagram.

I et intervju med VG Helg har hun tidligere avslørt hvordan det hele foregikk.

- Der sto han, framførte en fin, liten tale og gikk ned på kne. Bak båthuset sto hele familien og tittet, selvfølgelig. Mamma, pappa og brødrene mine, litt som i en dårlig film, sa hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer