Dronning Margrethe:

Avlyser juleplaner

Må gjøre endringer i juleplanene.

AVLYSER: Den danske dronningen avlyser den årlige London-turen. Foto: Seung-il Ryu / NurPhoto / Shutterstock / NTB
AVLYSER: Den danske dronningen avlyser den årlige London-turen. Foto: Seung-il Ryu / NurPhoto / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Danske dronning Margrethe (81) er nødt til å avlyse juleplaner som følge av pandemien. Det melder Expressen.

Det er den tradisjonelle julereisen til London som må avlyses, bekrefter det danske kongehuset. På reisen pleier hun å handle julegaver til familien.

I år hadde 81-åringen i tillegg to offisielle punkter på programmet. Hun skulle blant annet delta på en middag ved The Princess of Wales's Royal Regiment. Hun skulle også være med på å feire at renoveringen av den danske kirke i London er ferdig.

Reisen avlyses grunnet den økende smittesituasjonen i Europa. I tillegg har den nye omikronvarianten spredd seg i flere land. Søndag ble det rapportert om 183 tilfeller av omikrom i Danmark.

UHELDIG: Det ble en interessant seanse da Tysklands forbundskansler Angela Merkel og dronning Margrethe skulle hilse på hverandre. Vis mer

Dronningen har, i likhet med det norske kongeparet, fått tre vaksinedoser. De tar likevel den økende smittesituasjonen på alvor.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer