Tine Thing Helseth:

Avlyser konserter etter kreftdiagnose

Trompetisten Tine Thing Helseth har fått påvist kreft.

FÅTT KREFT: Tine Thing Helseth må avlyse konserter etter hun fikk påvist kreft. Foto: Terje Bendiksby / NTB
FÅTT KREFT: Tine Thing Helseth må avlyse konserter etter hun fikk påvist kreft. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trompetisten Tine Thing Helseth (34) har fått påvist kreft og må trekke seg fra oppdrag og konserter en stund framover, opplyser hennes manager.

«Det er med tungt hjerte vi må melde at Tine må trekke seg tilbake en stund fremover, da hun har fått påvist diagnosen kreft – og nå vil motta nødvendig og riktig behandling», skriver Lisbeth Wiberg Olsen i Backstage Management i en epost til NTB.

«Hun er ved godt mot, og ser fram til å komme i gang med behandlingen, slik at hun – så raskt som mulig – kommer seg tilbake i god form og ut for å møte sitt publikum igjen», fortsetter hun.

I en pressemelding fredag kveld opplyser «Vår Jul»-produsent Torstein Sødal at Inger Lise Rypdahl stepper inn i årets «Vår Jul»-turné på kort varsel.

- Vi er ubeskrivelig takknemlig for at selveste Inger Lise Rypdal blir med oss på årets julekonserter. Hun har gjennom flere tiår vært en av våre aller mest folkekjære artister, med sin sjelfulle sang og fantastiske formidlingsevne, sier Sødal.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer