Märtha Louise og Durek Verrett:

Avlyser pressekonferanse

Vil ikke møte pressen etter den første workshopen i den omdiskuterte turneen.

AVLYSER PRESSEKONFERANSE: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett vil likevel ikke møte pressen søndag. Foto: Bjørn Langsem.
AVLYSER PRESSEKONFERANSE: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett vil likevel ikke møte pressen søndag. Foto: Bjørn Langsem. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Märtha Louise (47) og kjæresten, «sjamanen» Durek Verrett (44), avlyser pressekonferansen de skulle holde etter workshopen i København søndag.

Det melder NRK.

Ifølge statskanalen vil de heller ikke snakke med journalister enkeltvis, og det vil være fotoforbud under kurset. Årsaken til fotoforbudet skal være ut av respekt for dem som har kjøpt kurset for egen selvutvikling.

Prinsesse Märtha Louise og kjæresten Durek Verrett har den siste tida jobbet sammen om en foredragsturné bestående av to workshops og tre foredrag. Foredraget har fått navnet «The Princess and The Shaman».

På arrangementets hjemmeside kan man lese at Märtha Louise og Verrett «inviterer til en reise i livets mysterier, hvordan komme i dypere kontakt med din indre kraft og øke bevisstheten så du tar fram den egentlige deg uansett hvor du er i livet».

Workshopen i København er starten på deres turné.

Kritiseres

Det er ikke alle som er like begeistret for muligheten til å dra på en «reise i livets mysterier». Torsdag forrige uke gikk blant annet redaktør Vebjørn Selbekk i Dagen hardt ut mot Märtha Louise og Verrett i kommentaren «Sjamanen og sjarlatanen».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer