Kronprinsesse Victoria:

Avlyser reise

Kronprinsesse Victoria av Sverige avlyser reise til Nederland grunnet pandemien.

AVLYSER: Kronprinsesse Victoria vil ikke gjennomføre den planlagte Nederland-reisen. Foto: REX, NTB
AVLYSER: Kronprinsesse Victoria vil ikke gjennomføre den planlagte Nederland-reisen. Foto: REX, NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Fullvaksinerte: 71.74% Første dose: 79.10%

Kronprinsesse Victoria av Sverige (44) må avlyse den planlagte reisen til Nederland grunnet landets nyeste restriksjoner. Det melder svenske Aftonbladet.

Kronprinsesse Victoria avlyser turen, som var planlagt å finne sted 18.–19. november, på grunn av den høye smittespredningen i landet. Det melder den svenske kongefamilien.

Nederland innførte nye restriksjoner forrige helg. Barer, restauranter og dagligvarebutikker stenger klokka 20.00, mens butikker som ikke selger mat stenger klokka 18. Sportsbegivenheter vil bli holdt uten publikum. Beboerne oppfordres også til å fortsette å jobbe hjemmefra.

Video: Det svenske kongehuset Vis mer

«Disse restriksjonene påvirker alle deler av programmet som er planlagt i Rotterdam, Haag, Noordwijk og Amsterdam, som nå ikke vil bli implementert», skrev kongefamilien i en e-post til nyhetsbyrået TT, og la til at de håper å gjenoppta planleggingen seinere.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer