Megan Fox:

Avlyser skilsmissen - etter fire år

Filmstjerna har snudd når det gjelder ekteskapet med Brian Austin Green.

HOLDER SAMMEN: Hollywood-paret Megan Fox og Brian Austin Green fortsetter ekteskapet sitt. Her er de avbildet i 2011. Foto: Hoo-Me/REX/ NTB scanpix
HOLDER SAMMEN: Hollywood-paret Megan Fox og Brian Austin Green fortsetter ekteskapet sitt. Her er de avbildet i 2011. Foto: Hoo-Me/REX/ NTB scanpixVis mer

I april 2016 dukket skuespiller Megan Fox (32) opp med babymage da hun gjestet CinemaCon i Las Vegas, til fansens store overraskelse.

Babynyheten kom som et sjokk for mange, ettersom det skjedde åtte måneder etter hun og ektemannen, «Beverly Hills 90210»-stjernen Brian Austin Green (45), kunngjorde at de skulle skilles.

OVERRASKET: I 2015 avslørte Megan Fox og Brian Austin Green (t.v) at de skulle skilles. Våren 2016 viste Fox seg på CinemaCon med babymage under et pressemøte med filmkollega Will Arnett (ytterst t.h). Foto: Broadimage/ AP/ NTB Scanpix
OVERRASKET: I 2015 avslørte Megan Fox og Brian Austin Green (t.v) at de skulle skilles. Våren 2016 viste Fox seg på CinemaCon med babymage under et pressemøte med filmkollega Will Arnett (ytterst t.h). Foto: Broadimage/ AP/ NTB Scanpix Vis mer

Trekker skilsmissesøknad

Kort tid etter ble det kjent at det var Green som er barnefaren, tross skilsmissen. Samme år dukket det opp ubekreftede meldinger om at trebarnsforeldrene skulle holde sammen, og at skilsmissen skulle avblåses.

Nå, hele tre år etter, har Fox endelig søkt om å trekke søknaden om skilsmisse. Det kommer fram i dokumenter som The Blast har fått tak i.

Duoen ble kjærester etter at de møttes på settet av TV-serien «Hope & Faith» i 2004, da Fox bare var 18 år gammel. Seks år seinere ble de smidd i hymens lenker i en hemmelig seremoni på Hawaii.

ER DISSE EKTE: I komedien «This is 40», som er en oppfølger til «Knocked Up», får Leslie Mann blant annet kjenne på puppene til Megan Fox. - Er disse ekte, spør hun. Vis mer Vis mer Vis mer

Brøt forlovelsen

Forholdet har flere ganger vært utsatt for en rekke bruddrykter, og høsten 2015 kunngjorde duoen at de skulle skilles. Den gang ble de offisielle skilsmissepapirene lekket i pressen, og der ble «uforenlige forskjeller» lagt fram som begrunnelse for bruddet.

Et drøyt halvår seinere ble, som tidligere nevn, Fox sin tredje graviditet kjent, og nå ser det altså ut til at ekteparet er innstilt på å holde familien samlet.

Allerede i 2009 begynte problemene å bli kjent i offentligheten. Den gang brøt nemlig paret forlovelsen de hadde inngått tre år tidligere.

Bare et år seinere var imidlertid modellen og skuespilleren klar for giftermål, og sommeren 2010 ble forlovelse nummer to mellom Austin Green og Fox bekreftet overfor Us Magazine.

STJERNEPAR: Megan Fox og Brian Austin Green på Golden Globe-utdelinga i 2011, etter at de var blitt forlovet for annen gang. Foto: Tyler Boye/Penske Media/REX/ NTB scanpix
STJERNEPAR: Megan Fox og Brian Austin Green på Golden Globe-utdelinga i 2011, etter at de var blitt forlovet for annen gang. Foto: Tyler Boye/Penske Media/REX/ NTB scanpix Vis mer

Hollywood-paret har barna Noah Shannon (6), Bodhi Ransom (5) og Journey River (2) sammen, mens Austin Green har sønnen Kassius (17) med skuespiller Vanessa Marcil (50).

Innrømmet romansen

Megan Fox var det store bombenedslaget i filmverdenen i 2007, da både menn og kvinner verden over siklet etter bildene av henne i «Transformers».

At 32-åringen hadde en god kjemi med skuespillerkollega Shia LaBeouf (32), hersket det aldri noen tvil om. Grunnet de romantiske scenene, tok det heller ikke lang tid før både fans og presse spekulerte heftig på om det hadde oppstått en romanse også utenfor settet.

De to stjernene holdt kortene tett til brystet, og i takt med tiden opphørte romansefokuset. To år seinere var sirkuset imidlertid i gang igjen - da LaBeouf og Fox spilte mot hverandre i oppfølgeren «Transformers 2».

Og i 2011 hintet LaBeouf om at det hadde vært en flørt på gang mellom ham og Fox under filminnspillingen. I november, ti år etter at ryktene oppsto, åpnet endelig Fox seg om det «alle» lurte på:

- Det var en romantisk relasjon mellom oss, det kan jeg bekrefte. Jeg er veldig glad i ham, og det har jeg aldri lagt skjul på - jeg er glad i ham, fortalte hun under en gjesteopptreden på «Watch What Happens Live with Andy Cohen», ifølge CNN.

Selv om filmstjerna innrømmet at forholdet baserte seg på mer enn bare det vennskapelige, understreket hun at romansen ikke varte særlig lenge.