Megan Fox:

Avlyser skilsmissen - etter fire år

Filmstjerna har snudd når det gjelder ekteskapet med Brian Austin Green.

HOLDER SAMMEN: Hollywood-paret Megan Fox og Brian Austin Green fortsetter ekteskapet sitt. Her er de avbildet i 2011. Foto: Hoo-Me/REX/ NTB scanpix
HOLDER SAMMEN: Hollywood-paret Megan Fox og Brian Austin Green fortsetter ekteskapet sitt. Her er de avbildet i 2011. Foto: Hoo-Me/REX/ NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I april 2016 dukket skuespiller Megan Fox (32) opp med babymage da hun gjestet CinemaCon i Las Vegas, til fansens store overraskelse.

Babynyheten kom som et sjokk for mange, ettersom det skjedde åtte måneder etter hun og ektemannen, «Beverly Hills 90210»-stjernen Brian Austin Green (45), kunngjorde at de skulle skilles.

Trekker skilsmissesøknad

Kort tid etter ble det kjent at det var Green som er barnefaren, tross skilsmissen. Samme år dukket det opp ubekreftede meldinger om at trebarnsforeldrene skulle holde sammen, og at skilsmissen skulle avblåses.

Nå, hele tre år etter, har Fox endelig søkt om å trekke søknaden om skilsmisse. Det kommer fram i dokumenter som The Blast har fått tak i.

Duoen ble kjærester etter at de møttes på settet av TV-serien «Hope & Faith» i 2004, da Fox bare var 18 år gammel. Seks år seinere ble de smidd i hymens lenker i en hemmelig seremoni på Hawaii.

Brøt forlovelsen

Forholdet har flere ganger vært utsatt for en rekke bruddrykter, og høsten 2015 kunngjorde duoen at de skulle skilles. Den gang ble de offisielle skilsmissepapirene lekket i pressen, og der ble «uforenlige forskjeller» lagt fram som begrunnelse for bruddet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer