Dronning Elizabeth:

Avlyser tur

Har fått beskjed om å hvile.

AVLYSER: Dronning Elizabeth (95) avlyser tur av helsemessige årsaker. Foto: Alastair Grant / POOL / AFP / NTB
AVLYSER: Dronning Elizabeth (95) avlyser tur av helsemessige årsaker. Foto: Alastair Grant / POOL / AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at dronning Elizabeth (95) begynner å dra på åra, selv om hun neppe lar seg stoppe av den grunn.

For ei uke siden overrasket hun flere da hun dukket opp med gåstokk, til tross for at hun er overraskende sprek for alderen. Sist hun gjorde noe liknende var tilbake i 2004 - for 17 år siden, skriver blant andre People.

Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle fortalte da at dronninga er kjent for sin «jernhelse».

- Hun er imponerende sprek til å være 95 år. Det ikke mange andre på hennes alder som er i full jobb, og slett ikke med tilsvarende tempo, sa Vagle.

Nå er hun nødt til å avlyse en tur til Nord-Irland av helsemessige årsaker, etter at legene hennes har «rådet henne til å hvile i noen dager». Det melder Buckingham Palace, ifølge Sky News.

Hva de helsemessige årsakene skal være, er ikke kjent. Det er heller ikke kjent om det henger sammen med oppdraget forrige uke - da hun brukte stokk.

- Jeg vet ikke hvorfor hun gikk med stokk nå. Men hun har jo tidligere hatt kneproblemer, og det er jo ikke usannsynlig at de kommer tilbake i hennes alder, sa Vagle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer