Fyrstinne Charlene av Monaco:

Avlyser

Fyrstinne Charlene må avlyse offentlige oppgaver på grunn av helseproblemer.

TAR VARE PÅ HELSA: Fyrstinne Charlene avlyser offentlige oppgaver grunnet helsemessige årsaker. Her med ektemannen fyrst Albert. Foto: REX / NTB
TAR VARE PÅ HELSA: Fyrstinne Charlene avlyser offentlige oppgaver grunnet helsemessige årsaker. Her med ektemannen fyrst Albert. Foto: REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fyrstinne Charlene av Monaco (43) avlyser offentlige oppgaver. Det melder Reuters.

Fyrstinnen vil heller ikke delta på feiringen av Monacos nasjonaldag seinere denne uka. Dette er på grunn av helseproblemer.

Førstedamen vil oppholde seg på et hemmelig sted, og vil først gjenoppta sine offentlige plikter når helsa tillater det, melder Monacos kongelige palass.

- Deres høyheter har begge bestemt at en periode med ro og hvile er nødvendig for å sikre det beste for fyrstinne Charlenes helse, melder palasset videre, og legger til:

- Etter å ha slitt med dårlig helse de siste månedene, er fyrstinnen i ferd med å rehabilitere og vil fortsette å gjøre det de neste ukene.

Det var VG som først omtalte saken.

I STORSLAG: Kong Harald var i storslag og fikk frem folks latter under en gallamiddag. Video: Rødt Kort. Vis mer

Slitt med sykdom

Det har vært et tøft 2021 for fyrstinnen. Siden mai har hun vært «fanget» i hjemlandet Sør-Afrika uten ektemannen, fyrst Albert (63) og tvillingene deres, Gabriella og Jacques (6).

Forrige mandag kom hun imidlertid endelig hjem. Det meldte den franske avisa Nice-Matin, som også publiserte bilder av den gjenforente familien.

Fyrstinnen dro i utgangspunktet til Sør-Afrika for å rette oppmerksomhet rundt beskyttelsen av neshorn, men i slutten av mai ble hun operert for en alvorlig øre-nese-hals-infeksjon - og måtte derfor utsette tilbakereisen.

GÅTT BORT: Prins Philip har gått bort 99 år hammel. Se og Hørs kongehusekspert tror dødsfallet kan bli samlende for de britiske kongehuset. Vis mer

I sommer måtte hun gjennom nok en operasjon, som holdt henne i Sør-Afrika i tre nye måneder. I september besvimte hun og ble innlagt på sykehus i landet. Hun ble imidlertid utskrevet dagen etter, og hoffet var kjappe med å opplyse om at det ikke var noen grunn til bekymring.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer