REDD: Dorthe Skappel innrømmer at hun har avlyst ferie på grunn av terrorfrykt. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
REDD: Dorthe Skappel innrømmer at hun har avlyst ferie på grunn av terrorfrykt. Foto: Nina Hansen / DagbladetVis mer

Avlyste ferie på grunn av terrorfrykt

- Jeg må innrømme at jeg har vært redd.

I et nytt program av «God Kveld Norge» er programleder Dorthe Skappel (53) invitert hjem til statsminister Erna Solberg (55).

I intervjuet tar TV 2-profilen opp sin egen terrorfrykt, og spør om Solberg tenker mye på at hun er ekstra utsatt på grunn av rollen hun har som statsminister.

MØTTE SKAPPEL: Statsminister Erna Solberg, møtte Dorte Skappel i «God Kveld Norge». Foto: Endre Vellene / Dagbladet
MØTTE SKAPPEL: Statsminister Erna Solberg, møtte Dorte Skappel i «God Kveld Norge». Foto: Endre Vellene / Dagbladet Vis mer

- Nei. Det er viktig å huske at det mange som jobber på et sted hvor det kan være trusler og vanskelige arbeidforhold, så jeg synes ikke vi skal overdrive utsattheten til norske politikere, svarer Solberg.

Skappel selv innrømmer at hun en gang avlyste en Portugal-tur fordi hun er redd for hva som kan skje.

- I sommer har jeg som mange andre kjent på frykten rundt alt som skjer i verden. Jeg må innrømme at jeg har vært redd og har også avlyst utenlandsreiser, sier Skappel.

Hun fortsetter:

- Jeg er jo først og fremst redd for de jeg er glad i, forklarer programlederen videre i «God Kveld Norge»-intervjuet, og får støtte av Solberg.

- Men det er vi alle. At det skal skje noe. En bilulykke for eksempel. At de ikke skal få et godt liv. Eller at ikke russetiden skal gå bra. Slik vil det alltid være. Vi vil jo helst at barna våre skal ha det helt problemfritt, smiler Erna.

Denne saken var opprinnelig publisert på seher.no.