Sarah Grünewald:

Avslører: - Hadde ikke sex

Den danske «Skal vi danse»-programlederen røper grunnen til skilsmissen.

SKILT: Den danske programlederen Sarah Grünewald avslører hvorfor hun skilte seg fra ektemannen. Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix / NTB
SKILT: Den danske programlederen Sarah Grünewald avslører hvorfor hun skilte seg fra ektemannen. Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den danske programlederen, modellen og skuespilleren Sarah Grünewald (37) har de siste åra gjort stor suksess som Danmarks svar på Katrine Moholt.

Hun er programleder for den danske versjonen av «Skal vi danse», «Vild med dans».

Til tross for at hun helg etter helg har smilt stort på TV-skjermen, har ikke privatlivet alltid vært like lett. For to år siden, i 2019, ble hun skilt fra ektemannen Rasmus Backhaus. Da hadde paret vært gift siden 2014.

Nå åpner 37-åringen seg om den vonde skilsmissen i podkasten «Skiftet» med Flemming Møldrup. Der avslører hun også en rekke intime detaljer.

TREKANT-SEX: Det blir hett mellom flere av deltakerne i «Ex on the Beach Afterski». Video: Discovery+ / Rød Løper Vis mer

Gode venner

I podkasten forteller programlederen at vennskapet hun hadde med den daværende ektemannen, førte til at de verken kysset eller hadde sex mot slutten av sitt fem år lange ekteskap.

- Forholdet var aldri basert på ivrig lidenskap, men på en grunnleggende kjærlighet for hverandre som mennesker, forteller hun, ifølge BT.

Da den fysiske delen av forholdet forsvant, ble det imidlertid for mye for 37-åringen. Hun ønsket ikke å nøye seg med å bare være venn med ektemannen sin.

Hun forteller videre at det var møtet med en annen mann som fikk henne til å innse at ekteskapet var over.

SEXSPØRSMÅL: Michelle Obama fikk sex-spørsmål på «Jimmy Kimmel Live!» Video: ABC Vis mer

Trist

Programlederen hevder at hun fortalte ektemannen Rasmus at hun var tiltrukket av en annen mann. Reaksjonen hans skal imidlertid ha sjokkert henne.

Ifølge henne selv skal han ha svart at så lenge hun kom hjem etterpå, så kunne hun gjerne gå ut og møte den andre mannen.

- Det var på en måte enormt søtt av ham, men det var også veldig, veldig trist, sier hun.

«Vil med dans»-programlederen er i dag gift med musikeren Benjamin Kaniewski.

- For lite sex

Dette er ikke første gang Grünewald har åpnet seg om sitt eget sexliv med Rasmus Backhaus. Da hun var gjest i podkasten «Farmænd» i 2017, avslørte hun ifølge danske Se og Hør at sexlivet fikk en nedtur etter at hun ble mamma.

- Det ble litt for lite sex hjemme, sa hun den gang.

ENSOM: Venke Knutson gjester denne uka «Lindmo», og der forteller hun blant annet om at hun ble ensom etter skilsmissen. Video: NRK Vis mer

Hun påpekte samtidig overfor danske Se og Hør at nedturen bare var av det midlertidige slaget, og at paret var «friskmeldt» etter duppen. Det til tross for at hun i dag avslører at det faktisk var et problem.

- Jeg har hørt at det samme har skjedd med mange andre og det er jo helt normalt. Men nå klager jeg i hvert fall ikke, la hun til.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer