Hertuginne Meghan og prins Harry:

Avslører: - Vi sneik oss ut

Under besøket hos Ellen DeGeneres' talkshow røper hertuginne Meghan en hittil ukjent hendelse.

AVSLØRING: Da hertuginne Meghan gjestet Ellen De Generes' talkshow lettet hun på sløret om en gøyal hendelse. Foto: Splash News / NTB
AVSLØRING: Da hertuginne Meghan gjestet Ellen De Generes' talkshow lettet hun på sløret om en gøyal hendelse. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag gjestet hertuginne Meghan (40) «The Ellen DeGeneres Show», som for flere kom som en overraskelse, spesielt etter det omstridte Oprah-intervjuet sammen med ektemannen tidligere i år.

Under besøket hos talkshowdronninga snakket hun blant annet om dattera Lilibet (5 md.) og sønnen Archie (2).

Hun brettet imidlertid også ut om en gøy hendelse som skjedde for fem år siden med prins Harry (37).

FORTVILET: Oprah Winfreys intervju av Meghan Markle og prins Harry vekker oppsikt. Video: CBS Vis mer

- Måtte gjemme oss

På den tida visste nemlig ingen at duoen hadde begynt å date, og forholdet måtte holdes hemmelig inntil videre. Før forholdet skulle offentliggjøres ønsket imidlertid hertugparet å ha det litt ekstra gøy.

I et YouTube-klipp av intervjuet sikter talkshow-verten Ellen DeGeneres (63) seg nærmere inn på en Halloweenfest som hertugparet skulle på.

- Harry kom for å møte meg i Toronto, og vennene våre - kusina hans Eugenie (prinsesse Eugenie, journ.anm.) og ektemannen hennes, Jack, kom også. Vi fire sneik oss ut i Halloween-kostymer bare for å ha en morsom kveld på byen før det ble kjent for verden at vi var et par, røper Meghan.

Ifølge Meghan lyktes de i at ingen la merke til at det var dem som gjemte seg bak kostymene.

- Det var et postapokalyptisk tema, så vi hadde alle disse veldig bisarre kostymene på, og vi kunne rett og slett ha en siste morsom kveld ute, fortsetter hun.

OVERRASKER: I den første episoden av prins Harry og hertuginne Meghan podcast får vi høre noe helt uventet på slutten. Video: AP/ NTB SCANPIX Vis mer

Rolig feiring

De siste åra har det imidlertid blitt roligere Halloween-feiringer for paret.

I år ble de hjemme med sønnen Archie og dattera Lilibet. Det kommer også fram i intervjuet at DeGeneres hadde tatt seg turen innom hertugparet på Halloween.

- Vi ønsket å gjøre noe for barna, men de var ikke interesserte i det hele tatt. Archie var en dinosaur i kanskje fem minuttet, ikke engang fem minutter egentlig. Mens Lilli var en liten skunk, som Flower fra «Bambi», sier Meghan lattermildt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer