Gisele Bündchen:

Avslører årsaken til bruddet

- Jeg sluttet å bedøve meg selv med røyking, drikking og altfor mye arbeid.

EKS-KJÆRESTER: Her er Gisele Bündchen og Leonardo DiCaprio sammen på den røde løperen under Oscar-utdelingen i 2005. Samme året som det ble slutt. Foto: NTB Scanpix
EKS-KJÆRESTER: Her er Gisele Bündchen og Leonardo DiCaprio sammen på den røde løperen under Oscar-utdelingen i 2005. Samme året som det ble slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I fem år var supermodellen Gisele Bündchen (38) i et høyprofilert forhold med Hollywood-kjekkasen Leonardo DiCaprio (44).

Duoen var kjærester fra 2000 til 2005, og «The Departed»-stjerna inviterte henne også med seg som daten sin under Oscar-utdelinga i 2005 da han var nominert til pris for sin rolle i «The Aviator».

Ingen andre av DiCaprios kjærester, verken før eller siden, har fått være med ham på prisutdelinga.

I 2004 ble de to også kåret til verdens vakreste par av bladet People.

Fikk panikkanfall

Verken Bündchen eller DiCaprio har røpet mye om tida de delte sammen, men noen år etter bruddet uttalte den brasilianske supermodellen følgende om eksen:

- Vi var bare ikke ment til å være kjærester, men jeg respekterer ham enormt mye, og jeg ønsker ham bare det beste, sa hun til Access Hollywood i 2009.

Nå, 13 år etter bruddet, letter endelig 38-åringen på sløret om hvorfor det faktisk ble slutt med den ettertraktede skuespilleren.

Det er i boka «Lessons: My Path to a Meaningful Life» at Bündchen kommer inn på forholdet til DiCaprio.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer