Prins Philip:

Avslører årsaken til innleggelsen

Den 99 år gamle britiske prinsen er fortsatt innlagt på sykehus.

INNLAGT: Det var i forrige uke det ble kjent at prins Philip hadde blitt innlagt på sykehus etter å ha følt seg uvel. Her avbildet med kona, dronning Elizabeth. Foto: Harry Page /REX / NTB
INNLAGT: Det var i forrige uke det ble kjent at prins Philip hadde blitt innlagt på sykehus etter å ha følt seg uvel. Her avbildet med kona, dronning Elizabeth. Foto: Harry Page /REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Siden forrige uke har det blitt skrevet mye om prins Philip (99) som følge av at han ble innlagt på sykehus. Sykehusinnleggelsen kom etter at 99-åringen hadde følt seg uvel.

- Hans kongelig høyhet, hertug av Edinburgh, ble lagt inn på King Edward VII Hospital i London tirsdag kveld, sa en talsperson for Buckingham Palace den gang.

Forrige fredag meldte flere britiske medier, deriblant Sky News, at prins Philip blir på sykehuset utover denne uka til observasjon.

Videre kom det fram at 99-åringen er ved godt mot og at han blir behandlet med stor varsomhet.

Får behandling

I går uttalte også prins William (38) at prins Philip har det «bra», og at legene følger nøye med på ham på sykehuset, ifølge Sky News.

Årsaken til prins Philips innleggelse har imidlertid ikke blitt oppgitt, før nå. I en uttalelse fra Buckingham Palace blir det opplyst om at prins Philip har fått en infeksjon og at han blir behandlet for denne.

- Han har det bra og reagerer fint på behandlingen, heter det videre i uttalelsen, ifølge BBC.

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, fortalte nylig til Dagbladet at den britiske prinsen tidvis har hatt helseproblemer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer