Kelly Clarkson:

Avslører arvtakeren

Onsdag blir det klart at Kelly Clarkson tar over etter Ellen DeGeneres.

GIR SEG: Ellen DeGeneres gir seg. Foto: Michael Rozman/Warner Bros./NTB
GIR SEG: Ellen DeGeneres gir seg. Foto: Michael Rozman/Warner Bros./NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden ble det kjent at Ellen DeGeneres (63) gir seg etter 17 år som programleder i et av USAs, om ikke verdens, mest populære talkshow.

Gjennom 19 sesonger og mer enn 3000 episoder har talkshow-dronningen hjulpet folk gjennom tøffe tider og trange økonomiske situasjoner - med for eksempel møter med stjerner eller store pengegaver.

Helt siden det nylig ble kjent at talkshow-dronninga gir seg, har det blitt heftig spekulert på hvem som vil ta over etter henne.

Onsdag kveld blir det kjent at det er ingen ringere enn Kelly Clarkson (39). Det skriver blant andre Deadline.

Allerede før det ble kjent gikk det rykter om at kringkasterne snuste på å flytte tidspunktet på «The Kelly Clarkson Show» til «Ellens» faste time, ifølge TMZ. Clarkson danket ut DeGeneres under fjorårets Emmy-pris, noe som naturligvis gjorde henne til en god kandidat.

- Dette er bemerkelsesverdige prestasjoner for et talkshow på sin andre sesong. Vi ser fram til Ellen DeGeneres' 19. sesong sammen med Kelly Clarkson, som helt sikkert vil bli et knallgodt år. Innen 2022 vil «The Kelly Clarkson Show» være stjerna i underholdningsplanene våre på dagtid, og en ressurs for nyhetssendinga vår om ettermiddagen, sier Valari Staab, president i NBC Universal Local, i en uttalelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer