Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Charlize Theron:

Avslører at dattera er transperson: - De ble født som de er

- Ja, jeg trodde hun var en gutt jeg også.

TOBARNSMOR: Charlize Theron letter på sløret om barna sine. Foto: NTB Scanpix
TOBARNSMOR: Charlize Theron letter på sløret om barna sine. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere denne måneden gikk skuespiller Charlize Theron (43) ut og uttalte at hun er sjokkerende tilgjengelig, med andre ord ledig på markedet og singel. Samtidig avkreftet hun romanseryktene som har versert om henne og Brad Pitt (55) de siste månedene.

I et nytt intervju med den britiske tabloidavisen Daily Mail, skaper hun nok en gang overskrifter. Denne gangen med en personlig avsløring om et av barna sine. Hun har nemlig barna Jackson (7) og August (3), som hun adopterte i henholdvis 2012 og 2015.

Da Jackson ble en del av familien for syv år siden, introduserte skuespilleren ham til verden som en gutt. Nå forteller 43-åringen at hun oppdrar sønnen som en jente, skriver irske Independent.

SENSURERT: Oscar-antrekket til den sørafrikanske filmstjerna Charlize Theron, ble for mye for det iranske nyhetsbyrået ILNA, som «kledde på henne». Video: Facebook/My Stealthy Freedom Les hele saken her: http://www.dagbladet.no/kultur/67358956 Vis mer

Gjør alt i sin makt for barna

- Ja, jeg trodde hun var en gutt jeg også. Helt til hun så på meg da hun var tre og sa «jeg er ikke en gutt», forteller skuespilleren, og legger til at hun nå har to nydelige døtre som hun vil beskytte og se utvikle seg.

- De ble født som de er, og akkurat hvor i verden de begge finner seg selv og hvem de vil være, er ikke opp til meg å bestemme, fortsetter hun.

Stjerna forteller at hennes jobb som forelder er å støtte barna, gi dem kjærlighet og sørge for at de har alt de trenger for å kunne være den de ønsker å være. Videre skal hun gjøre alt i sin makt for at de lykkes, sier 43-åringen.

I dag er Oscar-vinneren alenemor til de to jentene, og i fjor fortalte hun, ifølge Contact Music, at hun endelig var klar for å finne kjærligheten igjen.

- Jeg hadde absolutt ingen interesse av å date de første årene da barna mine var små. Det var ikke et vanskelig valg engang. Både kroppen min og sinnet mitt var 100 prosent fornøyd med å være mamma.

- Men så ... Så forandret det seg på en måte. Min yngste fyller snart tre år og jeg begynner å føle at «Ok, nå er vi ferdige med bleier og sånn. Men jeg er veldig lykkelig».

SATSER ALT: Emma Ellingsen (17) ble kjent da hun var med i dokumentarserien «Født i feil kropp» på Tv2. I ettertid har hun fått hundretusenvis av følgere i sosiale medier. Nå satser hun for fullt på nettopp sosiale medier - og ønsker å bli en talsperson for transkjønnede. Video: Emilie Rydning Ler mer om Emma og hennes historie her: https://goo.gl/... Vis mer

Seriøse forhold

Tidligere denne måneden lettet hun også på sløret om hvordan det egentlig står til på kjærlighetsfronten nå.

- Jeg har vært singel i ti år. Nå må noen snart gro seg et par baller og be meg ut, delte hun ifølge Contact Music, og innrømmet:

- Jeg er sjokkerende tilgjengelig.

Det siste seriøse forholdet Charlize hadde, var med den 15 år eldre Hollywood-stjerna Sean Penn (58). Selv om «Monster»-stjerna overdrev da hun uttalte at hun har vært singel i ti år, er det altså en god stund siden forholdet til Penn tok slutt.

Paret var venner i flere år før det hele utviklet seg til romanse i 2013. Året etter forlovet de seg under en romantisk ferietur til Paris, før de gikk hver til sitt i 2015.

FØDT I FEIL KROPP: Mor Siri skjønte tidlig at sønnen ikke var som andre gutter. Les mer om hvordan Adrian ble Anna i Dagbladet Pluss Vis mer Vis mer Vis mer

Da de to eksene var til stede under filmfestivalen i Cannes i 2016, et knapt år etter bruddet, så det ut til å være kjølig stemning mellom dem. Kanskje Theron altså kom med et stikk mot eksen da hun omtalte seg selv som «singel i ti år» overfor Entertainment Tonight.

43-åringen har også et ni år langt forhold til skuespilleren Stuart Townsend (46) bak seg. De brøt med hverandre i 2010.

I januar gikk det også rykter om at det var et nytt stjernepar som hadde funnet kjærligheten i Hollywood. Nemlig Charlize Theron og Brad Pitt.

Kort tid etterpå meldte People derimot at det ikke skal være noe romantisk mellom de to talentfulle skuespillerne.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!