«Skal vi danse»:

Avslører avslag: - For feig

«Skal vi danse»-programlederen avslører tilbud - og avslag.

FERSK PROGRAMLEDERDUO: Helene Olafsen og Anders Hoff er for første gang «Skal vi danse»-programledere sammen. I programmets tilhørende podkast kommer det en rekke avsløringer. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
FERSK PROGRAMLEDERDUO: Helene Olafsen og Anders Hoff er for første gang «Skal vi danse»-programledere sammen. I programmets tilhørende podkast kommer det en rekke avsløringer. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

«Skal vi danse: all stars» har allerede servert dramatikk, overraskelser og store TV-øyeblikk.

Så langt har det vært en skadepreget sesong, men det har også blitt høye dommerpoeng, rikelig med applaus, og flere uforglemmelige danser.

Helene Olafsen (32) og Anders Hoff (46) er for første gang programledere sammen, og i tillegg til å lede showet på lørdager har det også kommet en flunkende ny «Skal vi danse»-podkast hvor duoen deler stort og smått om programmet.

Nylig kom det fram i en av episodene at Hoff tidligere har fått spørsmål om å være deltaker i dansekonkurransen - før han tok jobben som programleder. Hoff takket imidlertid nei til å svinge seg på parketten.

GLIPP: Katrine Moholt og meddanser Egor Filipenko var på gulvet i «Skal vi danse: All stars», og viste kanskje litt mer enn det som var meningen. Reporter: Luna Lea. Video: Nora Skavhaug. Bilder fra TV 2 Vis mer

Forklarer hvorfor

Det er i episoden hvor Terje Sporsem (46) er gjest at dette kommer fram. Sporsem, som var med som deltaker i den aller første sesongen, spør Hoff rett ut om hvorfor han aldri har vært med.

Olafsen kan legge til at dette er et spørsmål de ofte får.

- Jeg fikk jo litt spørsmål underveis, men da spilte jeg alltid show, alle de åra spilte jeg show, røper programlederen og sikter til forestillinger han hadde med «Raske Menn».

- Da var det aldri tid til det, så var vi ferdig med «Raske Menn» og da ble jeg spurt om å være programleder, legger han til.

Samtidig avslører 46-åringen at det også den gangen var snakk om dansedeltakelse.

KRITIKK: Kollega Bjørn Wettre Holthe gir programleder Helene Olafsen en skjennepreken etter «Skal vi danse»-premieren. Video: Luna Lea / TV 2. Reporter: Jonas Hammer. Klipp: Celina Morken Vis mer

- Han krymper seg

Det endte altså med programlederrolle på Hoff, men Olafsen ytrer i podkasten at hun gjerne skulle ha sett ham danse.

- Det hadde vært så gøy å se deg som deltaker. Altså, Anders synes det er så flaut. Han klarer ikke. Med en gang du begynner å snakke om koreografi og skal gjøre det på ekte, så krymper han seg, sier hun lattermildt.

Hoff innrømmer at han synes det er grusomt, og at han relaterer seg til nåværende deltaker, Kari Traa (48), som i likhet med ham selv har syntes det har vært noe utfordrende å være sensuell.

Dagbladet har vært i kontakt med TV 2 og spurt om det kan bli aktuelt å spørre Hoff om dansedeltakelse ved en seinere anledning.

UTE: Lasse Matberg ble singel rett før «Skal vi danse»-innspillingen begynte, men hadde til gode å kommentere bruddet offentlig før han lørdag røk ut av konkurransen. Video: Luna Lea Vis mer

- Castingen til programmene våre er interne prosesser. Hvem som kan være aktuelle «Skal vi danse»-deltakere i framtida har vi derfor ingen kommentar til, uttaler TV 2s pressesjef, Jan-Petter Dahl, til Dagbladet.

- Tror jeg er Cengiz

Selv har Hoff liten tro på at TV-seerne kommer til å få se ham konkurrere på parketten.

- Jeg tror det aldri kommer til å skje. Etter å ha lært hvordan dans skal være i teorien, og sett så mye bra dans på nært hold, så tror jeg det ville vært en gigantisk nedtur for selvbildet å se meg selv danse på tv, uttaler programlederen til Dagbladet og legger til:

SKAL VI DANSE: Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand imponerte stort i sesongpremieren av «Skal vi danse - All Stars» - men var forbanna over én detalj. Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

- Jeg har levd meg så inn i dansene at jeg av og til tror jeg er Cengiz, da blir det en grei nedtur å innse at du danser som en avgått politiker. Det klarer jeg ikke stå i. Jeg er for feig. Jeg er feigt menneske. Livet er altfor hardt til at jeg takler motgang på dansefronten. Og når det er sagt, det sier så ekstremt mye om motet til de som våger å bli med. De har min dypeste respekt og det er derfor jeg elsker å jobbe med «Skal vi danse».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer