Isabelle Ringnes:

Avslører babyens kjønn

Gründeren venter sitt første barn neste år.

GRAVID: Isabelle Ringnes delte nyheten om graviditeten i august. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet
GRAVID: Isabelle Ringnes delte nyheten om graviditeten i august. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av august kunne gründer og milliardærdatter Isabelle Ringnes (33) røpe at hun og kjæresten venter barn. Graviditeten avslørte hun på Instagram.

«Fyrer opp en litt spesiell nyttårsrakett i år. Full av kjærlighet, takknemlighet og glede over at vi snart blir en liten familie på 3», skrev 33-åringen.

På daværende tidspunkt holdt hun kortene tett til brystet hva angikk barnets kjønn, men nå er den katta er ute av sekken.

ELLE-festen: Sebastian Solberg og Nikoline Anundsen er klare for fest. Video: Luna Lea. Reporter: Celina Morken Vis mer

Bekrefter kjønnet

I et kommentarfelt på Facebook kunne nemlig hennes far, «Maskorama»-stjerne Christian Ringnes (68), røpe at det «i 2023 spretter en ny ung mann inn i familien» - noe også dattera kan bekrefte overfor Dagbladet.

- Det er veldig hyggelig å se at han gleder seg, og vi gleder oss også til å få en sønn.

Ringnes befinner seg i andre trimester, og kan rapportere om en fin graviditet så langt.

- Formen er egentlig utrolig bra - bank i bordet. Jeg har masse energi til tross for at jeg sover dårlig, men noen utfordringer når kroppen er i så stor endring må man nesten regne med. Stort sett går det veldig fint.

- Jeg var kvalm det første trimesteret, men så roet det seg i andre. Jeg føler jeg har vært heldig i mitt svangerskap. Jeg vet at mange sliter med svangerskapsplager, og jeg tar det ikke som en selvfølge at ting går bra. Jeg er bare veldig takknemlig hver dag for at det har gått så bra som det har gjort nå.

AVSLØRT: Christian Ringnes er lykkelig over å være avslørt som heldiggrisen i årets Maskorama. Vis mer

- Ligger og sparker

Nå nyter 33-åringen de siste månedene «med full frihet før livet blir snudd på hodet», som hun selv sier. I mellomtida er hun travelt opptatt med mye ulik jobb og prosjekter.

- Men jeg er takknemlig for en hektisk hverdag, understreker hun. Vi gleder oss veldig, veldig mye og det virker som han gleder seg til å treffe oss han også - så er vi spente på hvordan det blir med en liten en i familien, sier hun avslutningsvis.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer