Inger Houghton:

Avslører babynavnene

Inger Houghton røper nå hva de nyfødte tvillingene skal hete.

BABYNAVN: Treningsinfluenseren Inger Hougton avslører nå hva tvillingene skal hete. Foto: Privat
BABYNAVN: Treningsinfluenseren Inger Hougton avslører nå hva tvillingene skal hete. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av oktober kom nyheten om at Inger Houghton (35), også kjent som Inger in Dubai, og ektemannen Ian Houghton hadde fått sitt andre og tredje barn sammen.

Paret kunne nemlig da ønske tvillingbarna sine velkommen til verden, og ble med det trebarnsforeldre. Den gledelige nyheten delte de på Instagram.

«De er her», skrev Inger til et bilde av seg selv og de to nyfødte babyene.

Den nybakte faren delte også den gledelige nyheten med følgerne sine i sosiale medier.

«De er endelig her. Babyene og mamma har det bra. La det nye kapittelet begynne», skrev han.

Avslører navnene

Fram til nå har det vært uvisst hva de nye familietilskuddene skulle hete, til tross for at bilder av dem er hyppig delt i sosiale medier. Til nå.

I et rykende ferskt innlegg på Instagram kan nemlig den stolte trebarnsmora avsløre at babyene har fått navnene Leah og Jonathan. Det skriver hun til et bilde av tvillingene.

«Leah & Jonathan. 28.19.20», skriver hun til bilde, som på svært kort tid har fått over 16 000 liker-klikk.

Plaget i svangerskapet

Gjennom svangerskapet har Inger ved flere anledninger delt både positive og mer utfordrende sider ved det å være gravid.

I slutten av september fortalte 35-åringen at hun ikke kunne huske at hun hadde så mange plager under sitt forrige svangerskap.

Den siste uka av dette svangerskapet fortalte hun at magen konstant gjorde vondt. Det førte blant annet til en dramatisk fødsel for å få de to barna ut i verden.

Det fortalte 35-åringen på Instagram kort tid etter fødselen. Da fortalte hun at hun på et tidspunkt hadde så mye smerter at hun ringte sykehuset, og ble bedt om å komme på sjekk.

IKONISK BILDE: Bildet av tvillingsøstrene Kyrie og Brielle Jackson er verdenskjent, men bak bildet ligger det også en historie som endret legepraksisen for alltid. Video: CNN / Redigering: Herman Borgstrøm Vis mer

Blødninger

På sykehuset ble det slått fast at fødselen var i gang, og deretter gikk det fort i svingene. Fire leger skal ha kommet inn i rommet, og fortalt Inger at det måtte gjennomføres et haste-keisersnitt.

«Jeg var så redd, men kunne ikke gjøre annet enn å lukke øynene, folde hendene og be til gud om at babyene våre skulle være trygge.»

Deretter ble hun lagt i narkose, og da hun våknet, var det med tvillinger og ektemannen foran seg.

35-åringen hadde for tidlig morkakeløsning, noe som kan føre til oksygenmangel hos babyer og voldsomme blødninger hos mor. I innlegget la hun ikke skjul på at det tar tid å leges etter fødselen, både mentalt og fysisk.

«Såret er så smertefullt, og jeg føler meg svak, hjelpeløs og 'frarøvet' en fødsel jeg selv ønsket. Men de er her. Og de er friske», avsluttes innlegget.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer