Veronica Maggio:

Avslører babynyhet på Instagram

Den norgesaktuelle artisten venter sitt andre barn.

GRAVID: Veronica Maggio venter barn. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Veronica Maggio venter barn. Foto: NTB ScanpixVis mer

Den svenske artisten Veronica Maggio (38) venter sitt andre barn. Det avslører hun i et innlegg på Instagram tirsdag.

- Prøver klær før turné, men noe har skjedd med midjen min ... Hva kan det være? skriver hun til et bilde der hun viser fram den voksende babymagen.

I kommentarfeltet strømmer det over av gratulasjoner til den gravide stjerna.

TURNÉKLAR: Til sommeren legger Veronica Maggio ut på turné igjen. Her avbildet under en festival i Danmark i 2017. Foto: NTB Scanpix
TURNÉKLAR: Til sommeren legger Veronica Maggio ut på turné igjen. Her avbildet under en festival i Danmark i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Barn nummer to

Dette blir artistens andre barn. Fra før av har hun sønnen Bosse (8) med artisten Nils Tull (38). Da Dagbladet møtte Maggio i april, kunne hun fortelle at det å bli mor har påvirket henne som låtskriver, både på positive og negative måter.

- Jeg ble mer følsom, som er en fordel når man skriver. De første ukene som mor kunne jeg bli rørt bare av å se på mennesker. Men det har blitt vanskeligere å gå inn i egne følelser og synes synd på meg selv, slik jeg gjorde før, fortalte hun.

Norgesaktuell

38-åringen har vært i bransjen siden 2006. I Norge fikk hun først sitt ordentlige gjennombrudd med sitt andre album og låta «Måndagsbarn» i 2008.

I år gir Maggio ut sitt sjette album, og i mars kom låta singelen «Kurt Cobain». Det er dette albumet hun nå skal ut på turné med, og her til lands kommer hun innom Flekkefjord, Hvaler og Bodø.