Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Camilla Pihl og Peter Peters:

Avslører babynyhet

Camilla Pihl og Peter Peters blir foreldre for første gang.

BLIR FORELDRE: Camilla Pihl og Peter Peters venter sitt første barn sammen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
BLIR FORELDRE: Camilla Pihl og Peter Peters venter sitt første barn sammen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Camilla Pihl (41) og forloveden Peter Peters (43) venter sitt første barn sammen. Det avslører førstnevnte på Instagram, der hun til et bilde av sin voksende babymage skriver:

«Av alle ting jeg har skapt sammen med Peter er dette det aller største! Launching Spring 2020».

Etter bildeteksten å dømme blir altså kjendisparet foreldre til våren neste år. Også Peters har lagt ut et bilde av sin gravide kjæreste, der han skriver:

«Vårt største prosjekt kommer våren 2020!! Vi elsker deg allerede».

Det har foreløpig ikke lykkes Dagbladet å få kommentar fra paret.

Sukess-par

Camilla Pihl og Peter Peters har vært et par i hele 18 år, og nå skal de altså bli foreldre for første gang. For elleve år siden forlovet de seg, men et bryllup har foreløpig ikke funnet sted.

Det er imidlertid ingen hast, kunne Pihl avsløre overfor Se og Hør i 2015.

- Vi er jo helt umulige, men det kommer til å skje! I fremtiden en gang, vi må bare ha litt tid, finne ut hvordan vi vil gjøre det, sa hun da.

Camilla Pihl har lenge jobbet som blogger, og de seinere åra har hun også gjort stor suksess som gründer, designer forretningskvinne og modell. Blant annet driver hun sitt eget sminke- og klesmerke, samt et online-magasin. I tillegg har hun designet sko- og smykkekolleksjoner for Bianco og David Andersen.

BLOGGER: Camilla Pihl har vunnet flere priser for bloggingen sin. Foto: NTB Scanpix
BLOGGER: Camilla Pihl har vunnet flere priser for bloggingen sin. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Også Peters, som tidligere har vært dommer i «X Factor», er en travel mann. Sammen med forloveden har han bygget Friendly Entertainment, et managementselskap der han har rollen som daglig leder. Selskapet har navn som Madcon, Caroline Berg Eriksen og Triana Iglesias i stallen.

Debuterte som forfatter

I fjor ga Pihl også ut boka «Pihl i hjertet», så med andre ord er hun ei dame med mange baller i lufta.

FORFATTER: I fjor debuterte Camilla Pihl som forfatter. Foto: NTB Scanpix
FORFATTER: I fjor debuterte Camilla Pihl som forfatter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I boka forteller Pihl åpent om en vanskelig oppvekst, og hvordan hun som voksen møtte angsten. I 2016 delte hun et innlegg på bloggen sin om at det hadde vært et vanskelig år, noe som fikk henne til å skjønne at det er viktig å dele også vanskelige opplevelser. Det resulterte i boka.

- Prosessen har vært tøff. Det kostet meg mye. Vi må tørre å være åpne, for angsten for å få angst så noen ser det kan gjøre det verre, sa hun til NTB om bokdebuten i fjor, gjengitt av blant andre Sunnmørsposten.

HYTTETUR: I søndagens episode av «Helt perfekt» blir Thomas og Ine invitert på hyttetur av et vennepar med en litt spesiell hobby. Video: TVNorge Vis mer

Hun forklarte videre motivasjonen:

- Jeg har fått til mye i livet, det kan se ut som jeg flyter oppå. Jeg fikk behov for å vise at det ikke har vært lett for meg. Jeg har lyst til å vise at man kan lykkes selv uten de beste forutsetningene, være en posterfigur for at det kan gå bra, at man kan være herre over sin egen skjebne. At man selv kan velge hvordan man vil se på ting, fortalte hun åpenhjertig.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media