Martin Beyer-Olsen

Avslører babynyhet

Den norske komikeren Martin Beyer-Olsen har blitt pappa.

BLE PAPPA: Komiker Martin Beyer-Olsen røper i dagens podkastepisode av «Berrum & Beyer snakker om greier» at han er blitt pappa. Her avbildet sammen med podkastmakker Lars Berrum. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
BLE PAPPA: Komiker Martin Beyer-Olsen røper i dagens podkastepisode av «Berrum & Beyer snakker om greier» at han er blitt pappa. Her avbildet sammen med podkastmakker Lars Berrum. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Publisert

I dagens episode av podkasten «Berrum & Beyer snakker om greier» deler komiker Martin Beyer-Olsen (39) en aldri så liten gladnyhet med lytterne.

Det gjør han i anledning at han beklager for at han ikke bisto podkastmakkeren og komikeren Lars Berrum (34) med å flytte i helga.

- Det beklager jeg. Men jeg måtte dessverre dra på sykehuset sammen med kjæresten min og føde et barn. Så det har jeg brukt helga på, å bli pappa. Jeg er faen meg pappa, avslører Beyer-Olsen, før Berrum er raskt ute med å gratulere den nybakte faren.

BABY: Daniel Louis og Kristina Vassileva ble foreldre, og til Rød Løper avslørte de for første gang hva barnet skal hete. Video: Rød Løper Vis mer

Gleder seg

Videre kan Beyer-Olsen forsikre om at alt har gått bra, og beskriver det å bli pappa som helt sinnsykt.

- Heldigvis fra første sekund tenkte jeg at dette kommer til å bli så gøy. Jeg gleder meg så mye til å være pappa. Man kan tenke på det, men man skjønner ikke hvordan det er før man er det, fortsetter komikeren.

Under podkasten er Beyer-Olsen ærlig om at han har fått en helt ny respekt for alle som jobber i helsesektoren etter fødselen.

Når det kommer til kjønn på babyen eller navn holder han imidlertid kortene tett til brystet og ønsker ikke å uttale seg om det.

Martin Beyer-Olsen har hittil ikke besvart Dagbladets henvendelser.

FAMILIE: Kristin og Dennis lettet på sløret om videre familieplaner. Reporter: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Martin Beyer-Olsen har vært å se på tv i en årrekke. Sammen med podkastmakkeren Lars Berrum har han laget flere tv-programmer som «Berrum og Beyer», «Norske Fordommer» og «Strømmeland».

Under Humorprisen i fjor stakk komikerduoen også av med seieren for «Årets humorprogram» og «Årets morsomste podkast», for henholdsvis «Strømmeland» og «Berrum & Beyer snakker om greier».

Prisvinnende komiker

Beyer-Olsen har også vært å se i sesong tre av «Underholdningsavdelingen» og i «Nissene over skog og hei». I 2012 var han gjestekomiker i sesong sju og åtte av «Torsdag kveld fra Nydalen».

I tillegg har komikeren mottatt Stå opp-prisen i 2011 og Komiprisen i 2015 som «Årets mannlige tv-komiker». Han har også vært nominert til «Årets gjennombrudd» under Komiprisen i 2011, «Publikumsprisen» under Gullruten i 2015 og «Årets morsomste» under Komiprisen i 2015.

Beyer-Olsen har tidligere uttalt at han aldri hadde en drøm om å bli komiker før han ble tilbudt fast jobb som kosebamseselger med ansvar for Hordaland.

- Da tenkte jeg at det er bedre å ha prøvd å leve av kunsten enn å ende i blå skjorte og dressko resten av livet. Jeg lever fortsatt med håpet om at man kan leve av dette livet ut, fortalte han til Stand Up Bergen i 2016.

RØMTE: Komiker Kevin Vågenes innrømmer at han løy for foreldrene sine og «stakk av» til Las Vegas. Fra «Kåss til kvelds» på NRK 1, lørdager 21.40. Vis mer

I samme intervju uttalte han seg også om hvordan det er å jobbe med Lars Berrum.

- Det er veldig bra. Vi har de samme verdiene og engasjementet for humor, så vi drar i samme retning samtidig som vi har de lengste diskusjonene på de minste ting. Men endelig var det en ekte lidenskap og det er tilfredsstillende, fortsatte han den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer