Herbert Nordrum:

Avslører babynyhet

«Verdens verste menneske»-stjerne Herbert Nordrum og artist Emilie Nicolas har blitt foreldre.

FORELDRE: Skuespiller Herbert Nordrum og musiker Emilie Nicolas har fått barn. Video: NRK Vis mer
Publisert

Den norske filmen «Verdens verste menneske» har vært på alles lepper den siste tida. Blant annet har skuespiller Renate Reinsve (33) fått massiv oppmerksomhet etter filmfestivalen i Cannes hvor hun mottok den gjeve prisen for beste kvinnelige skuespiller for sin portrettering av hovedrollen.

Det er den første gangen en norsk film vinner en pris under den viktigste filmfestivalen i verden, uttalte filmanmelder og kommentator Inger Merete Hobbelstad til Dagbladet. Tidligere denne uka ble det også kjent at «Verdens verste menneske» er valgt ut til å representere Norge under Oscar-utdelingen i Hollywood i mars neste år.

KRITIKERROST: Dette er traileren til Joachim Triers nye film «Verdens verste menneske». Filmen har fått internasjonal oppmerksomhet og flere høye terningkast. Video: SF STUDIOS Norge. Vis mer

- Sovet i to timer

Nå er det imidlertid en av de andre skuespillerne som kan komme med tidenes gladnyhet. Fredag er Herbert Nordrum (34), som spiller Reinsves karakters nye flamme i filmen, gjest hos «Lindmo» på NRK.

Der avslører 34-åringen at han og samboeren, artist Emilie Nicolas (33), har blitt foreldre.

- Jeg har sovet i to timer, men det er helt fantastisk, sier han ved spørsmål om tilstandsrapport fra pappabobla.

Fra scenen røper han at det er åtte dager siden den lille babyen kom til verden, og at det er ei lita jente de har blitt foreldre til. Og han er tydelig stolt av dattera:

OVERRASKES: Jørgine Massa Vasstrand venter sitt fjerde barn, og under pressetreffet i forbindelse med «Funkyfam» sesong 3, får hun seg en skikkelig overraskelse. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg gikk rundt på Ullevål og så på alle de andre babyene, og tenkte bare sånn 'min baby er så sykt mye penere enn alle', spøker Nordrum, og legger til at han er helt frelst.

«Verdens verste menneske»: Herbert Nordrum (t.v.) sammen Anders Danielsen Lie og Renate Reinsve under filmfestivalen i Cannes. Foto: Jp Pariente / Laurent Vu / Shutterstock / NTB
«Verdens verste menneske»: Herbert Nordrum (t.v.) sammen Anders Danielsen Lie og Renate Reinsve under filmfestivalen i Cannes. Foto: Jp Pariente / Laurent Vu / Shutterstock / NTB Vis mer

Med i studio er også komiker Terje Sporsem (45) og artist Åge Aleksandersen (72). Begge to er både fedre og bestefedre, og kan skrive under på at å få barn er stor stas. I alle fall når det er første gang.

For Nordrum sin del virker det som han ikke får nok av den lille jenta si:

-Jeg har tatt så sykt mange bilder, og alle er helt like, gliser den nybakte pappaen, og legger til at han absolutt ikke er fremmed for å sende bildene rundt til kjente og kjære.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer