Håvard Lilleheie og Randi Liodden:

Avslører babynyhet

Håvard Lilleheie og Randi Liodden venter barn.

VENTER BARN: Håvard Lilleheie og Randi Liodden avslører selv den hyggelige babynyhet. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
VENTER BARN: Håvard Lilleheie og Randi Liodden avslører selv den hyggelige babynyhet. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV-profil Håvard Lilleheie (48) har flere ganger tidligere vist at til tross for at han stadig er å se i offentligheten, verner han forholdsvis godt rundt privatlivet sitt.

Det viste han blant annet da han avslørte i januar i fjor at han og Instagram-komikeren Randi Liodden (32) hadde vært et par i flere år allerede, uten at det hadde blitt omtalt i norske medier.

Snart termin

Nå kan paret også avsløre at de har klart å holde en annen stor nyhet under radaren.

På Instagram røper nemlig Lilleheie mandag kveld at paret venter barn sammen - om bare sju dager.

«Sju små dager til termin», skriver han til et bilde av de to, hvor han holder samboeren på magen.

Lilleheie har ett barn fra tidligere.

Gratulasjoner

I kommentarfeltet har gratulasjonene rent inn i etterkant, hvor blant andre tvillingene Vita og Wanda Mashadi har lagt igjen kjærlige emojier.

Cecilie Skog på sin side gratulerer paret, og ønsker dem lykke til. Det gjør også programleder Ingrid Gjessing Linhave.

OVERRASKER: I denne ukens episode av «Kongen befaler» er det en av deltakerne som har tatt oppgaven skikkelig på alvor, og overrasker alle med babynyhet. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen/ Rød Løper Vis mer

Da Dagbladet møtte Lilleheie og Liodden i begynnelsen av 2020, avslørte ikke paret bare at de var kjærester, men også samboere.

- Vi har vært sammen i noen år nå, og bor sammen. Det er veldig deilig å ha en som ler av vitsene mine, og jeg tror Håvard synes det er deilig med en som tidvis kan le av ham, fleipet Liodden.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer